Project omschrijving

The Blue Truck

Op zoek naar een hippe foodtruck met hotdogs, burgers of kip ketjap? The Blue Truck laat je graag van hun specialiteiten proeven. De blauwe wagen is een vrolijke aanvulling voor ieder evenement. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen?!

Boek deze foodtruck

THE BLUE TRUCK OP ZOEKTOCHT

Een jaar lang hebben ze gezocht naar de juiste ingrediënten om hun assortiment compleet te maken. Bijvoorbeeld het perfecte gehakt voor burgers met de fijnste smaak. Verder zochten ze naar verrassende toppings. Maar ook hoe ze bepaalde kruiden het beste konden combineren. Uiteindelijk ontstond een bijzondere receptuur. Niet alleen voor de burgers, maar ook de ambachtelijke worsten. Als The Blue Truck zegt dat ze koken met ‘the good stuff’, dan kan je ze op hun woord geloven. Met producten van lokale leveranciers wordt alles vers bereid. Zo ben je voorzien van bijzonder lekkere vleeswaren op ambachtelijk gebakken broodjes.

The blue truckHOT DOGS AAN HUIS

The Blue Truck komt graag langs op zowel bedrijfslocatie als intiemere setting. Bovendien bestaat hun assortiment uit meer dan alleen burgers. Zo kunnen ze voor je bruiloft bijvoorbeeld een samenstelling maken van diverse finger foods. Met mini tortilla’s, burgertjes en hot puppies is er voor de kleinsten ook wat te kanen.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van The Blue Truck.

Burger:

 • Kleine Klassieker
  Burger met gesmolten kaas, komkommer, rucola en tomaat.
 • Korte Zomer
  Frisse burger met ijsbergsla, ananas en zoete chili saus.

Hotdog:

 • Op naar Italië
  Ambachtelijke worst met mozzarella, huisgemaakte tomaten salsa, rucola sla en groene pesto.
 • Proef de Zomer
  Frisse hotdog met ijsbergsla, ananas en zoete chili saus.

Meer:

 • Kip Ketjap
  In ketjap gemarineerde kip op stokjes. Twee zoete spiesjes per persoon en met kroepoek geserveerd.

Verder verrassen ze je met nieuwe smaken op verzoek!

VOLG Go Celebrate