Project omschrijving

RemorK Streetfood Foodtruck

De Croque Monsieur is een heerlijke Franse klassieker die het altijd goed doet! De geroosterde dubbeldekker is op elk moment van de dag wel welkom. Ben jij op zoek naar lunch catering, of gewoon een leuke wagen die alle gasten kan voorzien van een stevig tussendoortje? Kijk dan eens verder op deze pagina! Misschien is RemorK wel de perfecte foodtruck voor op jouw evenement!

RemorKDe verrassende croque monsieurs van RemorK

De bekende classic croque met ham en kaas vindt ook bij RemorK gretig aftrek. Daarnaast maken de foodtruckers interessante varianten op de classic. Er wordt geëxperimenteerd met verschillende soorten brood en interessante soorten beleg.

Heb je bijvoorbeeld ooit eens een lekkere croque monsieur met brie, honing een peer geproefd? Je kunt bij RemorK alle kanten op. Op deze pagina delen we een overzicht van een mogelijk menu, maar op aanvraag kan er heel veel meer gemaakt worden. Vraag ons vooral even om de mogelijkheden. Wij zorgen er dan voor dat alles perfect geregeld wordt voor je evenement!

Kan ook voorzien in desserts, drankjes of soep

De croque monsieur is wel een soort van de signature dish van de chef. Maar daarnaast kan de foodtruck uit Gent in heel veel andere soorten catering voorzien. Indien gewenst kan de foodtruck soep, desserts of drankjes serveren.

Menu

  • Classic Croque: Wit of bruin brood, ham en kaas.
  • Italian Croque: Rustiek wit brood, verse pesto, mozarella, zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten en basilicum.
  • Chickie Croque: Rustiek wit brood, avocado, gegrilde kip, ananas en gruyère.
  • Honeybrie Croque: Notenbrood, brie, honing en peer.
  • Chili Croque: Wit brood, chili, zwarte olijven, lente-ui, geroosterde paprika, chorizo en cheddar.
  • Grilled Veggie Croque: Zuurdesembrood, gegrilde aubergine, gegrilde paprika, gebakken champignons en feta-kaas.
  • Croque RemorK: Zuurdesem brood, gestoofd witloof, ham en Gruyère.

VOLG Go Celebrate