Project omschrijving

Monba Mexicaanse Foodtruck

Monba is een kleurrijke houten foodtruck. Het is een ware ‘eyecatcher’ op elk event. Met voornamelijk Mexicaanse streetfood gerechten als Taco’s en Panamese ‘patacone’s’ wordt er een wijd Zuid-Amerikaans menu aangeboden. Elk gerecht doet je denken aan een prachtige culinaire reis door Zuid-Amerika. Wil je jezelf en jouw gasten laten wanen in een Zuid-Amerikaanse sfeer met heerlijk eten daarbij? Dan is Monba de beste foodtruck voor jouw event!

Het verhaal van Monba

monba-latina-foodtruckMonba is in 2014 ontstaan vanuit Gilles Monbailliu’s passie voor het reizen en het gezonde en verse eten. Mexico heeft écht de inspiratie geleverd om met Monba te starten als taco foodtruck. De explosie van de smaken bij het eten van taco’s is uniek en dat gevoel willen zij graag overbrengen. Zo begon het idee en de wil om deze smaaksensatie over te brengen aan andere mensen. Als je echt de Mexicaanse sfeer op jouw event wilt hebben, dan is Monba ideaal! Want eerlijk is eerlijk, deze kar is écht heel erg leuk om te zien, maar ze maken ook nog eens ontzettend lekker eten!

​Te mooi om op te eten

MonbaDe taco’s zijn gemaakt met originele Mexicaanse mais tortilla’s die ook nog een glutenvrij zijn. Ze worden gegrild en vervolgens gevuld met allemaal gezond en smaakvol lekkers. Wil je vegetarisch, kip op liever pulled pork? Bij Monba kan het! Zij kunnen alles in de taco’s doen waar jij gelukkig van wordt. Omdat ze verstand hebben van wat ze doen, weten ze wat lekker is. Kweet je niet wat je wilt, laat je dan vooral adviseren door een van de Monba teamleden! Lekker, gezond en gewoon een taco. Daarnaast is het ook nog een genot voor het oog. Dit wil je toch opeten?

Menu

Voorbeeld menu

Taco’s
– Vegetarisch
– Kip
– Pulled pork

Panamese patacone’s

VOLG Go Celebrate