Project omschrijving

Traditionele Vlaamse klassiekers met een eigen twist: dat zijn de producten van Soeprème Classic. En ondanks wat de naam doet vermoeden, verkoopt deze truck veel meer dan alleen de heerlijkste soepen. Ook quiches, stoofvlees en zelfs American patatoes staan op het menu. Wat dacht je van een quiche met broccoli en zalm, of geitenkaas en rode uit? Klinkt heerlijk toch? In de zomermaanden serveert de truck heerlijke zelfgemaakte pasta’s, lasagne en salades, dus deze truck kan jou het gehele jaar blij maken met zijn heerlijke producten. Het is tijd voor een moment soeprème, want iedereen moet de tijd nemen om zichzelf te verwennen. Wil jij een meerdere maaltijden aanbieden zodat iedereen iets krijgt wat hij of zij lust? Of wil je juist die lekkere lasagna in een groot aanbod, Soeprème Classic maakt jouw wensen waar.

soeprème classicSoeprème Classic maakt échte Vlaamse klassiekers

Met de lekkerste lasagna, stoofvlees, vol-au-vent, goulash, balletjes in tomatensaus, balletjes met krieltjes en witte en zwarte pensen met verse appelmoes heeft Soeprème Classic altijd voor iedereen wat. Zij kennen de Vlaamse keuken door en door en dat proef je. Gewoon lekker, dat is wat het is.

Een heerlijk herkenbare foodtruck

soeprème classicDeze foodtruck heeft een gezellig herkenbaar uiterlijk. Door de rode kleur springt deze foodtruck gelijk tussen de andere uit. Daarnaast is het mooi afgewerkt met houten details en gezellig raampjes. Het is een echte verzamelplek voor mensen die gewoon even lekker wat willen eten. Voor een echt lekker Vlaams gerecht zit je met Soeprème Classic gegarandeerd goed.

Over Soeprème Classic

Gerechten:

  • Soepen
  • Quiches
  • American Potatoes
  • Stoofvlees
  • Balletjes in tomaat of met kersen
  • Vol-au-vent
  • Salades, pasta en lasagne * alleen in de zomermaanden

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

[RICH_REVIEWS_FORM]

Volg the Go Celebrate op social media