Project omschrijving

 

Rich Pork

valt op vanwege z’n looks, maar ook vooral om z’n heerlijke broodjes pulled pork. Het doet denken aan de bekende foodtruck film Chef, waar een topchef besluit om een foodtruck op te zetten. Ook bij Rich Pork is dit het geval. Van haute cuisine aan de grachten van Amsterdam, naar touren over de Nederlandse wegen met topkwaliteit streetfood.

Rich PorkFAMOUS IN FOODTRUCK LAND

Als je een echte foodtruck-lover bent, heb je de foodtruck Rich Pork wellicht al wel eens gezien op een foodtruck festival. TREK, Foodstock, Eten op Rolletjes… Ze zijn hier elk jaar weer een bekend gezicht. Enerzijds door de felgekleurde Mercedes foodtruck en anderzijds door de voortreffelijke broodjes pulled pork. Met hun streetfood menu passen ze natuurlijk perfect op zulk soort evenementen. Maar ook op een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest past deze foodtruck uit Amsterdam helemaal in het plaatje! Ook maakt Rich Pork rijk gevulde borrelplanken opgemaakt met de lekkerste stukjes pork.

WEET WAT JE EET MET TOPCHEF RICHARD MATULESSY

Chefkok Richard Matulessy is de culinaire genie achter Rich Pork. Twintig jaar lang stond hij in de keuken van het prestigieuze Amstel Hotel en leerde hier de kneepjes van het vak van de bekende TV chef Robert Kranenborg. Op zijn toppunt bij het hotel, besloot hij z’n keuken op wielen te zetten.

BIJ RICH PORK BEN JE VERZEKERD VAN EEN KWALITEITSHAP

Bij de opzet van Rich Pork was het vooral belangrijk dat er een product op tafel zou komen van hoge kwaliteit. Rich Pork verkoopt een eerlijk product van dieren die opgroeien in de vrije natuur en niet worden volgespoten met antibiotica. Er wordt uitsluitend gewerkt met de Baambrugs Big van boerderij de Lindenhoff. Dit ras is speciaal gefokt op aanvraag van Robert Kranenborg, die op zoek was naar een goed stuk varkensvlees, dat hij verder nergens in Nederland kon vinden. Verder komt er niets uit potjes of blikjes. Alles wordt zelfgemaakt.

Dus ben je op zoek naar een broodje en mag het allemaal wel een beetje extra zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en misschien staat Rich Pork dan binnenkort op jouw evenement!

FOODTRUCK MENU

  • Brioche broodje met pulled pork met gemarineerde koolsalde, en huisgemaakte BBQ saus.
  • Brioche broodje met langzaam gegaard en gemarineerd krokant buikspek, met zoetzure en homemade soya saus.
  • Charcuterie: gedrooogde, en gerookte worst en ham soorten met pickels en zuurdesembrood.

[margin type=”15″]
[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]
Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
[RICH_REVIEWS_FORM]

VOLG Go Celebrate