Project omschrijving

Renzo’s on Wheels

Renzo’s is al meer dan 25 jaar dé plek in Amsterdam Zuid voor een knusse lunch, uitgebreide borrel of warme maaltijd. Maar Renzo’s on Wheels brengt deze beleving bij je thuis! Tijd voor een feestje op de vroege ochtend, of royale catering op locatie? Renzo’s rijdt op ieder moment van de dag bij je voor. Ben je op zoek naar een fingerfood foodtruck? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Renzo’s on Wheels huren?

Dik belegde broodjes carpaccio, tallegio, caprese of manchego? Liever kip, eend, rund of lamsgehakt met een laagje zelfgemaakte pesto, of mayonaise van zongedroogde tomaatjes? Een plankje met voortreffelijke truffelkaas en diverse gedroogde worstjes? Ook voor de beste wijnen ben je bij Renzo’s in goeie handen. Maar heb je liever een lekkere Italiaanse koffie toe, dan serveert ze er heerlijke Amarettini bij.

renzo's on wheels foodtruck

Renzo’s Delicatessen

In de webshop kun je een breed assortiment aan Italiaanse producten vinden. Maar Renzo’s on Wheels bereid ze voor elke gelegenheid bijzonder voor. De huisgemaakte, culinaire Italiaanse delicatessen zijn van zeer goede kwaliteit. Dagverse klassiekers, maar ook geregeld variatie in het aanbod. Geen standaard waar dus. Renzo’s on Wheels neemt haar menu met zich mee, zodat je aan huis op op locatie van smaakvolle Italiaanse maaltijden kan genieten. Voor zowel kleine als grote catering is het echter mogelijk om het menu geheel naar wens samen te stellen!

Menu

Een greep uit Renzo’s gerechten:

  • Plankje met diverse antipasti
  • Plankje met heerlijke hammen, kostelijke kazen en overheerlijke olijven en tapenades.
  • Uitgebreide saladebar
  • Piadina (Italiaans pitabroodje) met kip en befaamde dino saus
    (licht pikant en zoutig sausje)
  • (vega) Lekkere wrap met kikkererwtensalade

Capaciteit:

Renzo’s on Wheels kan per uur ongeveer 250 items uitserveren.

Beschikbaarheid:

Renzo’s on Wheels kan de meeste weersomstandigheden gemakkelijk aan. Maar bij écht extreem weer is dit helaas niet de juiste foodtruck.

VOLG Go Celebrate