Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Pura Vida on Tour – Just Say Cheese

Tosti’s, kaasgerechten, borrelhapjes, groentenfrietjes… Bij Pura Vida kun je voor al deze lekkernijen terecht. Met lokale ingrediënten en een gezonde focus op gezondheid

Boek Deze Food Truck

Over deze tosti en friet foodtruck

Producten / gerechten:

  • Verse friet zoals het hoort, van Brabantse aardappels of hipper: pompoen, zoete aardappel, knolselderij, koolrabi, wortel en pastinaak.
  • Of wat dacht je van een thema in het teken van KAAS? Van raclette tot cheeseburger en een chique kaasplankje, ook dat hoort tot de mogelijkheden.
  • Brilliante uitvinding is kaas gegrild tussen twee sneetjes brood – ook wel tosti genoemd. Tasty Tosti’s gevuld met jalapeño’s, pittig rundergehakt en tomatensaus? Wij zeggen ja.

Weerbestendigheid:

De trucks van de dames zijn uitstekend bestand tegen diverse weersomstandigheden en ook makkelijk binnen te rijden.

Boek Deze Food Truck

Pura Vida: 100% genieten van lekker eten

Pura Vida, letterlijk vertaald betekent dit ‘puur leven’. Maar Costa Ricanen hechten meer waarde aan deze twee woorden. Het gaat hier om ‘genieten’ en ‘het maximale uit je leven halen’. Foodtruckers Martine van der Poel & Kim van der Hoff doen dit achter het fornuis op wielen. Met maar liefst drie foodtrucks staan zij op festivals, feesten en partijen en koken hier de lekkerste gerechten. Onderstaand geven we een overzicht van de trucks van Pura Vida.

Just Say Cheese – kaas foodtruck

Pura Vida on Tour

In 2015 stonden ze met deze foodtruck op de Milaan World Expo. Ze waren hier onderdeel van het Dutch Festival.

Pura Vida on Tour is puur Hollands – kaas, tosti’s en ander lekkers zoals frietjes en groentjes vanuit gave trucks als een kekke groene caravan, de kaasstand van de Milaan World Expo of natuurlijk een echte tosti en friet foodtruck. Martine en Kim maken echt eten met aandacht, waarvan de ingrediënten bekend zijn. Zodat ze eerlijk en open (pura!) kunnen communiceren over wie ze zijn en wat ze serveren, zonder enige schaamte.

Boek Deze Food Truck