Project omschrijving

Amora Portugese Foodtruck

De Portugese keuken is misschien iets minder bekend dan die van haar buurland, maar daarom zeker niet minder lekker! Foodtruck Amora is van plan om de Portugese keuken op de kaart te zetten in België en Nederland en doet dit op een bijzondere manier. Onder de naam Amora kun je vier verschillende arrangementen boeken (of allemaal, natuurlijk).

Of je nou op zoek bent naar typisch streetfood, juist een sweettooth bent of liever op de veganistische tour wilt gaan- Amora is er voor je. En oh ja, ook voor de lekkerste dranken en cocktails, waar je niet alleen de heerlijkste Portugese wijnen maar ook bijzondere amandel kokoslikeur kan proeven. Genoeg te kiezen dus en geschikt voor elk evenement! Maak kennis met deze heerlijke keuken en proef huisgemaakte, seizoensgebonden en traditionele gerechten uit het fantastische Portugal.

AmoraONTDEK DE VEELZIJDIGE PORTUGESE KEUKEN

Wil je graag een event in Portugese stijl, of vindt je Portugees eten gewoon heel lekker? Dan is deze foodtruck een van de beste keuzes die je kan maken. Met ontzettend lekker eten kan je je gasten écht verrassen. Zo is Pastel de Nata bijvoorbeeld een heerlijk knapperig gebakje gevuld met vanilleroom. Wil je liever iets anders? Caldeirada is een heerlijk gekruid visstoofpotje met verschillende soorten vis-, schaal- en weekdieren en kan worden gezien als maaltijdsoep. Ook hebben ze verschillende lekkernijen als desert. Hiermee verras je gegarandeerd je gasten.

 

AMORA ZET DE PORTUGESE KEUKEN GOED OP DE MARKT

Amora wil de Portugese keuken eens écht goed op de markt zetten. Daarvoor is het noodzakelijk om een goede sfeer met kwalitatief hoogstaand eten te serveren. Gelukkig is dat iets wat Amora als een van de beste kan. Het is een echt authentieke sfeer die je niet snel zult vergeten. Laat je verrassen door de verschillende recepten die Amora voor je klaar kan maken en waan jezelf in Portugese sferen.

Menu:

  • Portugees streetfood, zoals bijvoorbeeld Bifana en Caldeirada
  • Portugese zoetigheden, zoals bijvoorbeeld Pastel de Nata, Pao de Lo en Travessiero
  • Veganistische gerechten, zoals bijvoorbeeld vegan Caldeirada, Portobello Bifana en diverse desserts
  • Diverse dranken en cocktails, zoals bijvoorbeeld Amêndoa Amarga, Caipirinha en diverse Portugese wijnen

VOLG Go Celebrate