Project omschrijving

Pasta Vespa

Pasta Vespa maakt de lekkerste pasta’s en pizza’s! Wie kent deze twee Italiaanse klassiekers nou niet? Iedereen vindt ze lekker en ze zijn perfect voor de lunch en het avondeten. Bruno is de eigenaar van de Pasta Vespa foodtrucks. Er zijn meerdere foodtruck trailers die elk een eigen lekkere specialiteit kunnen maken. Ben jij op zoek naar een Italiaanse pasta foodtruck? Lees dan snel verder!

Pasta Vespa MedewerkersITALIAANSE PASTA EN PIZZA FOODTRUCK

Bruno is de eigenaar van de Pasta Vespa foodtruck. De specialiteit van Bruno is het maken van een huisgemaakte pasta bolognaise. Hij maakt deze pasta met een traditionele rode spaghetti saus. Die is supervers en zal in de smaak vallen bij jong en oud! Er zijn heel veel verschillende soorten pasta’s, en iedereen vind er altijd wel eentje lekker. De Pasta Vespa foodtruck is dus een super goede optie voor als je een feestje te vieren heb. Pasta Vespa staat klaar voor recepties, open deuren en bedrijfsevenementen! Bruno komt uit het pittoreske Ninove, wat in het midden van België ligt. Het is de perfecte pasta foodtruck voor Oost- en West-Vlaanderen.

Pasta Vespa ImpressiePASTA VESPA MAAKT ALLE PIZZA’S VERS

Naast pasta’s kan Bruno ook heerlijke pizza’s maken in zijn Italiaanse foodtruck. De pizza’s zijn super vers en Bruno bakt de pizza’s terwijl je staat te wachten. Je kan de pizza’s al ruiken voordat je ze hebt. Het is een echte attractie om naar de pizza foodtruck te kijken. Het vers bakken van de pizza’s voegt echt iets toe aan je feesten en zal een leuke gespreksopener zijn. Zo hoef je niet ongemakkelijk in stilte te wachten terwijl je pizza wordt gemaakt. Naast pasta en pizza kan Pasta Vespa ook salades, belegde broodjes en burgers maken. Pasta Vespa hoort alle wensen aan en denkt graag met je mee!

VAN PASTA TOT PIZZA KRAAM, BRUNO HEEFT HET ALLEMAAL!

Pasta Vespa heeft 5 verschillende foodtrucks, elk met zijn eigen specialiteit. De vijf foodtrucks specialiseren zich in pasta’s, pizza’s, burgers, cocktails en dj apparatuur. Het zijn allemaal foodtruck trailers die elk een andere kleur en inrichting hebben. Alle foodtrucks zijn samen te boeken, je kan de pasta kraam bijvoorbeeld combineren met de pizza kraam. Dat maakt het evenement nog sfeervoller! Alle foodtrucks kunnen ook apart geboekt worden, want Pasta Vespa denkt altijd met je mee.

Pasta Vespa Rood

Pasta Vespa Zwart

Pasta Vespa foodtruck menu

Greep uit het menu van Pasta Vespa, op aanvraag is meer mogelijk!

  • Verse pizza’s
  • Lekkere pasta’s
  • Spaghetti
  • Hamburgers
  • Belegde broodjes
  • Salades
  • Desserts
  • Snacks
  • Cocktails
  • en meer!

VOLG Go Celebrate