Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Fried chicken foodtruck Pass the Peas is ongetwijfeld een expert op het gebied van comfort food en frituur. Ben je gek op gefrituurde kip? En wil je graag meer verschillende soorten frituur ervaren? Dan ben je bij deze wagen ongetwijfeld aan het juiste adres! Eigenaar Tony en zijn team verwennen je graag met alle Caraïbische smaken. Deze zijn geïnspireerd door Soul Food uit het zuiden van de Verenigde Staten. En alsof dat nog niet vinger likkend genoeg was, heeft deze foodtruck uit Amsterdam sindskort ook authentieke Koreaanse frituursmaken op het menu staan.

Voor Tony is comfort food méér dan alleen lekker eten. Volgens hem zorgt het voor een band met vrienden en familie. In een relaxte sfeer met de juiste muziek kan het zelfs festivalbezoekers tot elkaar brengen.

TFC of KFC? Wij weten wel waar we voortaan onze portie gefrituurd geluk halen! Wat jij?

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Producten

De mogelijkheden zijn grenzeloos. Uiteraard is de special van verse, biologische crispy chicken de grote trots van Pass the Peas. Bij deze kip hoort koolsla en eigengemaakte salsa, zoals het bedoeld is.

Weerbestendigheid

Pass the Peas is goed bestand tegen slecht weer. Daarnaast is deze wagen ook uitstekend geschikt voor binnenevenementen, erg kleine ruimten zonder afzuiging daargelaten.

Boek Deze Food Truck