Project omschrijving

Papa Pannenkoek

Papa Pannenkoek is letterlijk een papa die pannenkoeken bakt! De kinderen van Papa Pannenkoek vonden zijn pannenkoeken geweldig lekker. Ze waren zo lekker dat Jan Willem besloot ze voor iedereen te maken! Toen startte hij zijn eigen pannenkoeken foodtruck. Jan Willem’s pannenkoeken zijn speciaal gemaakt met lekkere snoepjes erin! M&M’s, marshmallows of chocodruppels, de keus is groot. Voor de volwassenen heeft hij een Papa Special, met spek, kaas, ui en champignons.

Jan Willem bakte niet alleen pannenkoeken voor zijn drie kinderen. Maar hij bakte deze ook regelmatig voor dertig scouts! Daar is zijn talent voor het pannenkoeken bakken ontdekt. Hij kreeg het idee om alle zoetigheden in huis bij elkaar te rapen en in de pannenkoek te verwerken. Zo ontstond de Kids Special! Alleen voor de echte zoetekauwen onder ons. Zijn regel voor snoep op de pannenkoek is dat het moet kunnen smelten.

Papa Pannenkoek snoepjes

PANNENKOEKEN FOODTRUCK

Aangezien iedereen zo genoot van zijn pannenkoeken wilde hij hier iets mee gaan doen. Toen is Jan Willem een caravan op het spoor gekomen. Deze caravan heeft hij helemaal omgebouwd. Nu is het een toffe caravan foodtruck geworden! Iedereen kan genieten het eten vanuit de pannenkoeken foodtruck uit Amsterdam. Daarnaast hebben ze ook lekkere limonade. Voor de aankleding heeft de foodtruck handige statafels om de pannenkoek bij op te eten. Maar ook vlaggetjes en krijtborden voor een vintage feeling.

VERSE INGREDIËNTEN

Voor de ingrediënten van de pannenkoek gebruikt Papa Pannenkoek producten uit de regio. Alles is vers en puur natuur. De eitjes komen van de eigen kippen en zelfs eenden! Verser en meer bio kan dus bijna niet! Al deze verse ingrediënten zorgen natuurlijk voor een geweldige smaak.

PAPA SPECIAL

Papa Pannenkoek pancakes

Naast de met snoep gevulde pannenkoeken voor kids heeft Papa Pannenkoek ook een hartige versie. De Papa Special bijvoorbeeld. Hierin zijn lekkere kaas, spek, ui en zelfs champignons verwerkt! Een goed vullende pannenkoek dus. Daarnaast heeft hij uiteraard ook de classic pancakes, namelijk naturel en met spek en/of kaas! Zijn nieuwste item op het menu is de American Pancake. Dit is een iets dikkere en kleinere pannenkoek. Deze is naar wens ook gevuld met lekkere snoepjes.

Kortom, deze pannenkoeken foodtruck voorziet in eten van kwaliteit! Bovendien is er keuze uit lekkere specials! In het bijzonder voor kinderen is de Papa Pannenkoek foodtruck huren heel leuk. Kinderen krijgen snoepjes in hun pannenkoek! Dat hebben ze nog nooit meegemaakt en is een toffe ervaring voor hen.

Pannenkoeken Menu

  • Naturel
  • Kids Special, keuze uit snoep: rainbow fudge, M&M’s, marshmallows, etc.
  • Papa Special, spek, kaas, ui, champignons
  • Spek pannenkoek
  • Kaas pannenkoek
  • Spek én kaas pannenkoek
  • Limonade
  • Spuitwater

Uiteraard is er altijd stroop en poedersuiker voorzien!

VOLG Go Celebrate