Project omschrijving

OLIVR Foodtruck & Catering

Lekkere pasta’s, frisse bubbels of Belgisch charcuterie. Bij Olivr kun je overal voor terecht. Olivr heeft vier verschillende foodtrucks die elk feest compleet kunnen maken. Olivr kan ook de hele catering voor je evenement verzorgen, dan kun je zelf heerlijk ontspannen. Heb jij een veelzijdige foodtruck nodig? Olivr denkt graag met je mee!

Olivr EtenFOODTRUCK OF CATERING IN GENT NODIG?

Olivier is de eigenaar van Olivr foodtruck en catering. Na zijn studie slager-spekslager begon hij met één bourgon foodtruck. Bourgon is charcuterie van de Belgische bodem, wat erg lekker smaakt. Tegenwoordig kun je voor al je wensen bij Olivr aankloppen. Hij wil altijd voor de perfecte beleving en ambiance zorgen! Je kunt Olivr ook vragen om de catering voor een evenement te verzorgen. Dan maken ze het lekkerste eten, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Heel handig en ontspannend voor jou. Olivier komt uit Oosterzele, wat het de perfecte foodtruck en cateraar maakt voor feesten in Gent, Brussel en Antwerpen!

Bourgon FoodtruckTWEE BOURGON FOODTRUCKS

Olivr heeft twee echte bourgon foodtrucks, die er erg klassiek en elegant uitzien. Ze maken de lekkerste gerechten die gemaakt zijn van Belgisch vlees. Àls je iets anders wil kun je ook nog kiezen voor een lekkere pasta of wafels op een stokje. Voor ieder wat wils. Voor elk soort feest weet Olivr foodtruck & catering wel een geschikte formule te bedenken. Van foodtruck festivals tot bruiloften en recepties, Olivier kan het allemaal!

EEN MOBIELE CHAMPAGNEBAR MAAKT HET HELEMAAL AF!

Olivr heeft twee verschillende drank foodtrucks. De chateau caravan is een stijlvolle zwarte caravan foodtruck die dient als champagne bar. Geen zin om alle bubbels te regelen voor je bruiloft of receptie? Dan is deze mobiele caravan bar de optie voor jou. Alles wordt geregeld, van de glazen tot de champagne of wijn. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten! Olivr heeft ook nog de OLIVR’s trailer. Een gezellige trailer die omgetoverd kan worden tot bar met wijn of cava. De trailer heeft ook sta tafels en kleine hapjes. Perfect voor elk soort evenement waar je iets wil vieren! Alle foodtrucks zijn apart te boeken, maar in combinatie met elkaar zul je je gasten pas echt verrassen!

Chateau CaravanOlivr Trailer

OLIVR Foodtruck & Catering menu

Greep uit het menu van OLIVR, op aanvraag is meer mogelijk!

  • Broodjes met gebakken kruidenspek
  • Broodjes met creusetham
  • Pasta Pesto Rosso
  • Pasta 4-kazen
  • Italiaanse pasta
  • en meer!

VOLG Go Celebrate