Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Moor Bites

Ben jij op zoek naar een foodtruck met traditioneel Marokaans eten? Geen probleem, want de Moor Bites foodtruck komt graag bij je voorrijden. Daarvoor neemt hij heerlijke, gekruide gerechten met zich mee. Dat betekent heel veel smaak, zoals een tajine of een harirasoep. Moor Bites laat je gasten doen smullen. Kortom, een hele goede foodtruck om op je event te hebben.

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Gerechten:

  • Tajine, zowel vegetarisch als met lamsvlees
  • Bastilla
  • Dadeltaart
  • Harrirasoep
  • Couscoussalade

Capaciteit:

  • Deze foodtruck kan rond de 1500 gasten per evenement serveren. Dat is best een flinke foodtruck! Twijfel je of het genoeg is? Neem gerust contact met ons op.

Weerbestendigheid:

  • Het allerbeste functioneert deze Marokkaanse foodtruck tijdens neutrale omstandigheden. Niet te warm, niet te zonnig.

Locatie:

Wauw! De truck is beschikbaar voor mooie opdrachten in heel Nederland en België. Dat bekent dat ze overal kunnen komen voorrijden. Van een achtertuin tot festival.

Boek Deze Food Truck

Marrokaanse gerechten

De Marokkaanse keuken is er een vol diverse kruiden en specerijen en smaakvolle gerechten. Toch zijn er veel Nederlanders die naast couscous geen ander Marokkaans gerecht kunnen opnoemen. En dat terwijl deze keuken zoveel meer te bieden heeft. De Marokkaanse foodtruck wil iedereen kennis laten maken met deze heerlijke gerechten. Zoals met de heerlijke harirasoep of tajine. Of met de traditionele bastilla. Er worden ook vegetarische gerechten geserveerd. Van deze truck zal je nooit genoeg krijgen.

Meer Moor Bites, please

Wij kunnen je garanderen; voor deze foodtruck komt een rij te staan. Ter illustratie; iedereen op het festival of event gaat aan elkaar vertellen dat Moor Bites de beste foodtruck is. Anderen zullen smachtend kijken naar de bordjes couscous en dadeltaart die voorbij komen. Maar geen zorgen, ze kunnen tot de 1500 gasten per event eten serveren. Daarom is deze foodtruck een goede keuze! Het is duidelijk, we want Moor!

Boek Deze Food Truck