Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Madame Cocos – Een Cocos Foodtruck

De Madame Cocos food truck is zonder twijfel dé specialist op het gebied van kokos. Van bereidingstips tot houdbaarheid, eigenaar Sven weet het allemaal. Door zijn kennis, liefde en ervaring zijn de cocosballs dan ook een waar begrip! Deze overheerlijke delicatessen doen ieder zijn smaakpapillen prikkelen. Wie wordt er nu niet warm van ‘rumrozijnen’ of witte chocolade in een gerold kokosballetje? Wij in ieder geval wel! En ook kids zullen hier zeker van smullen.

Boek Deze Food Truck

Over

Producten

De verse cocosballs zijn er in de volgende overheerlijke smaken:

  • Zoals Naturel;
  • Of Pure chocolade;
  • Of Witte chocolade;
  • En ook Peper gember;
  • Of Rum rozijnen;
  • En ook een ‘Special’ (verschilt in overleg per event, o.a. Pinda rode peper).

Capaciteit

  • De Madame Cocos food truck kan 5000 cocosballs per dag serveren.

Weerbestendigheid

  • Dit is een sterke truck met mogelijkheden voor zowel in- als outdoorevenementen.

Locatie

  • Madame Cocos komt uit Hoorn (West-Friesland), maar reist heel Nederland door. Houd daarentegen wel rekening met reiskosten voor evenementen in zuidelijkere delen van het land.
Boek Deze Food Truck

Dé kokos specialist

De smakelijke zoetigheden worden altijd met veel liefde en zorg bereid. Dat wil zeggen, alle cocosballs van de Madame Cocos food truck zijn homemade, met de eigen handen gerold. Bovendien zijn ze gezoet met natuurlijke rietsuiker en verkrijgbaar in zes heerlijke smaakcombinaties. Eigenlijk is het dus een verantwoord toetje of een zoete snack met niet te veel impact. Geloof ons, zoiets heb je nog nooit geproefd. Door de unieke smaken van Madame Cocos is er voor ieder wat wils! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle producten ook nog eens glutenarm. 

Madame Cocos of monsieur

De eigenaar Sven is eigenlijk geen madame, maar een monsieur. Hij werkt met passie en zorgt ervoor dat je met deze food truck niet zomaar iemand naar je event haalt. Het is geen standaard bakker, maar een entertainer en liefhebber vanuit het hart. Zoals ze bij Madame Cocos zeggen: Just add a little love and warmth. Met zorg voor de gezondheid van hun producten is dat zeker wat ze doen! Voor hen zijn de cocosballs ‘liefde in een potje’. Wij hebben ze in ieder geval geproefd en zijn helemaal verliefd. Ben jij straks ook helemaal nuts van Madame Cocos?

Een bakker op wielen

Met de Madame Cocos food truck haal je niet alleen heerlijk eten naar je event, maar ook een onwijs leuke, lichtblauwe kar. Deze sfeervolle wagen kan voor jou de lekkerste balletjes draaien en je gasten iets unieks laten proeven. Bovendien is de truck sterk genoeg en kan deze wel tegen regen of een nat grasveld. Maak je daarom geen zorgen over de bereikbaarheid; Sven is betrouwbaar en komt met liefde naar je toe gereden. Of je nu in Noord-Holland woont of in Breda.

Boek Deze Food Truck