Project omschrijving

Koffie & Zo

Koffie & zo is het kindje van Thomas van Zaanen. Deze mobiele barista serveert de enige echte Italiaanse Illy koffie op locatie. De smaak is immer herkenbaar. Niet alleen fluweelzacht, maar ook met een vleugje zoetigheid. Bovendien komen de diverse noten het best tot hun recht in een kop koffie zonder suiker. Tonen van karamel, geroosterd brood en chocola. Maar ook zachte bloemige en fruitige smaken. Al trek in een lekker bakkie? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Koffie & Zo

Thomas verzorgt met Koffie & Zo complete koffie catering op locatie. Zowel espresso’s als latte machiatio’s. Je bent dus van alle soorten koffie voorzien. Bovendien is de Italiaanse piaggio een echte blikvanger. En daarnaast is deze binnen een half uur operationeel. Niet alleen op beurzen, maar ook voor diverse feesten is Koffie & Zo in te zetten. Met twee koffiemalers, een 2-groeps pistonmachine en 100% Arabica bonen heb je snel een heerlijke espresso in handen.

koffie & zo

Bijzondere koffie en thee

Geen Illy koffie capsules, maar enkel vers gemalen espresso. Illy kenmerkt zich door een melange van wel negen verschillende soorten Arabica bonen. Dammann Frères serveert al sinds 1692 bijzondere theesoorten wereldwijd. Niet alleen in Parijs, maar zelfs in Osaka waar thee een ware delicatesse is. Met klassieke melanges, kruidige creaties en alles van Oolong tot groen. Voor iedere theeliefhebber is zeker iets te vinden.

Menu

Een greep uit de gerechten van Koffie & Zo.

Illy Koffie:

  • Espresso
  • Lungo
  • Cappuccino
  • Latte
  • Latte macchiato

Dammann Frères thee:

Sinds 1692 zowel pure thee als melanges.

Capaciteit:

Je bent zo voorzien van 1200 espresso’s per uur.
IJs is beperkt tot een totaal van 80 ijsjes met 2 bolletjes.

Beschikbaarheid:

Koffie & Zo kan elk weertype aan. Maar vanwege zijn formaat is hij ook gemakkelijk naar binnen te rijden.

VOLG Go Celebrate