Project omschrijving

Le Triporteur

Wil je graag overheerlijke koffie die zo naar je toe komt fietsen? Boek in dat geval de koffie bakfiets Le Triporteur. Intussen valt de bakfiets in de categorie foodtrucks, maar eigenlijk zou je het ook een ‘foodfiets’ kunnen noemen. Of nog beter, een koffiefiets. Ter illustratie, het is een mega grote bakfiets, die ontzettend goede koffie met zich meebrengt. Dat klinkt helemaal niet zo slecht toch?

De bakfiets

Deze mobiele koffiefiets vindt je terug op bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals. Maar hij is bijvoorbeeld ook populair voor kleinere events en persoonlijke feestjes, zoals een verjaardag. Dat komt omdat hij zo compact en daardoor flexibel is. Bovendien is de koffiefiets Le Triporteur is na aankomst binnen 15 minuten opgezet. Daardoor staat er binnen no-time een bakkie koffie klaar voor jou, je gasten of je personeel. Naast een goede bak koffie, neemt de klassiek bakfiets ook een ambachtelijke koek voor je mee. Heb je een verzoek? Ook verzoek-koeken worden opgenomen in het assortiment.

Boek deze foodtruck

Over de koffie fiets – Le Triporteur

Overweeg je de koffiefiets te reserveren? Vind hieronder nog een aantal redenen op een rij:

Producten:

  • Ten eerste, schenkt de koffiefiets alle soorten koffie, thee en neemt hij graag een koek mee.

Capaciteit:

  • Ten tweede, omdat Le Tripoteur tot wel 1600 gasten bedienen (per dag). Dat is een serieuze koffiefiets.

Weersbestendigheid:

  • Als laatste fungeert deze foodtruck beide in de zomer en winter. Indien het niet stormt. Immers fungeert de open fiets het beste onder neutrale weersomstandigheden

Locatie:

  • De bakfiets rijdt in de omgeving Utrecht.

Le Triporteur, de koffiefiets

Ben je op zoek naar een stukje nostalgie op drie wielen? In dat geval zit je met deze mooie bakfiets helemaal goed. Niet alleen lekkere koffie wordt meegebracht, maar ook praktische zaken. Heb je bijvoorbeeld geen stroomvoorziening op locatie? Dan biedt Le Triporteur optioneel een aggregaat aan. Bovendien komt de koffiefiets langs op zomerse en winterse dagen. Hierdoor past de koffiefiets goed bij een braderie op een kerstmarkt, maar ook bij een zomers event of een bruiloft. Naast een goede espresso van 100% arabica koffie, schenkt Le Triporteur ook cappuccino, thee of een warme chocolademelk.

 

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Le-Triporteur-foodtruck.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/koffie-van-le-triporteur.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/producten-koffie-fiets-le-triporteur.jpg”]
[/slideshow]

 

VOLG Go Celebrate