Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Kitschmann Currywurst

In Duitsland zijn ze er gek op, de traditionele curryworst. Ook in Nederland vindt het broodje worst gretig aftrek. De felrode Kitschmann Currywurst foodtruck maakt de Duitse lekkernij volgens traditioneel Berlijns recept. Ook zijn alle producten die worden verkocht biologisch en zoveel mogelijk duurzaam. Ben je dus op zoek naar een Duitse belevenis en hecht je extra waarde aan het duurzaamheidsaspect? Lees dan even verder!

Boek Deze Food Truck

Menu

Een greep uit het menu van de Kitschmann Currywurst foodtruck.

  • Echte Berlijnse Currywurst
  • Krakauer Bratwurst
  • Pommes Frites
  • Diverse biologische frisdranken
  • Biologische koffie en thee
Boek Deze Food Truck

Kitschmann Currywurst: geïnspireerd door Berlijn

Kitschmann Currywurst

Foodtruck chef Hein Kitschmann kwam in Berlijn op het idee om iets te gaan doen met die smaakvolle curryworst. Hij besloot om Berlijn naar Nederland te halen.
Kort na de Tweede Wereldoorlog won de curryworst in populariteit in de Duitse hoofdstad. Tegenwoordig kom je ze op elke straathoek tegen. Met langdurige ervaring in dienstverlening en foodsector besloot Hein in 2013 zijn Duitse Foodtruck op te starten. Sindsdien zijn zijn braad- en curryworsten een hit.

Een duurzame Duitse foodtruck

Het overgrote deel van de producten die worden verkocht bij Kitschmann Currywurst zijn duurzaam, verantwoord geproduceerd en UTZ gecertificeerd. Zo worden de worsten gemaakt van biologisch Havellander Apfelschwein vlees. Deze varkens krijgen appels als voer wat ten goede komt van hun gezondheid. Frisdranken zijn van het merk Whole Earth. Daarnaast wordt er biologische koffie (Dutch Beans) en thee (Dutch Leafs) verkocht.

Een echte eye catcher voor op jouw evenement

De felrode footruck is niet over het hoofd te zien. Deze wagen past mooi bij een winterthema en is een hele leuke optie wanneer je een kerstborrel wil organiseren. Indien gewenst, kan de foodtruck ook echte Duitse Sauerkraut serveren. Dat past natuurlijk helemaal binnen het thema! Echt Duits!

Boek Deze Food Truck