Project omschrijving

Keukengebeuren

Zoek jij een top cateraar die komt koken in de buitenlucht? Organiseer je binnenkort een bruiloft, jubileum of groots verjaardagsfeest en wil je jouw gasten een top maaltijd voorschotelen? Kijk dan even verder op het profiel van Keukengebeuren. Deze culinaire foodtruck uit Groningen is bemand met fanatieke top chefs die hun gasten graag in de watten leggen.

Keukengebeuren: culinaire meesterwerkjes op jouw bordje

Bij Keukengebeuren wordt er niet gewerkt met een vaste kaart. Ze houden van afwisseling. Geïnspireerd door hun culinaire wereldreizen, toveren ze de lekkerste gerechten op je bord. Op elk moment van de dag weten ze wel iets lekkers te maken, of het nu gaat om een ontbijt, lunch of diner. In samenspraak met jou wordt er een smaakvol menu klaargemaakt. Weet je nog niet zeker wat je wilt? Laat de chefs vooral met je meedenken. Zij barsten namelijk van de goede ideeën!

KeukengebeurenOok in te huren als kok aan huis of voor catering opdrachten

Toen de chefs van Keukengebeuren de oude DDR caravan lieten ombouwen en versieren door kunstenares Willemijn Overmars waren zij ook al actief als kok aan huis en cateraar. Je kunt de chefs dus ook zonder foodtruck langs laten komen of bij jou in je eigen keuken laten koken. Keukengebeuren is het hele jaar door te boeken. Weer of geen weer.

Vakmanschap achter het fornuis

Keukengebeuren is in te schakelen voor bedrijfsevenementen, bruiloften en verjaardagen. Daarnaast staan ze ook op diverse festivals met hun seizoensgebonden hapjes. Intussen staan grote namen als Pukkelpop, Paaspop en Pinkpop op de CV van deze rollende keuken.

Culinaire foodtruck Keukengebeuren

Boek deze foodtruck

Foodtruck menu

Keukengebeuren houdt zich niet vast aan een vast menu. Geef aan waar jij trek in hebt en dan gaan de chefs voor jou aan de slag. Weet je nog niet helemaal wat je precies wilt? Laat je dan inspireren!

VOLG Go Celebrate