Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Keep On Toasting

Keep On Toasting maakt de lekkerst tosti’s van heel België. Tijdens de lunch geeft Jean-Baptiste je een ‘wow’-moment met zijn tosti’s. Natuurlijk heeft hij de klassieke ham-en-kaas-tosti. Maar elke maand heeft Keep On Toasting ook verrassende specialiteiten! Op zoek naar een tosti foodtruck? De Keep On Toasting foodtruck maakt jouw festival of feestje zeker een succes!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • Croq-spring, tosti met ham, emmentaler kaas, gekookte prei en groene curry en radicchio sla
  • Croq-Indian, tosti met kip-filet, verse kaas met tandoori, wortels en frisse spinazie
  • Croq-French, tosti met linzen, kleine spekjes, brie en knapperige uitjes
  • Croq-Veggie, tosti met quinoa, kaas, courgette, cashewnoten en rucola sla
Boek Deze Food Truck

VAN CHEF TOT TOSTI FOODTRUCK EIGENAAR

Tosti Foodtruck

Keep On Toasting is de foodtruck van chef Jean-Baptiste. Hij heeft een opleiding tot chef gevolgd aan de hotelschool in Namur, in België. Jean-Baptiste werkte daarna 5 jaar als chef. Maar zijn passie ligt ergens anders. Jean-Baptiste kiest er in 2012 voor om te beginnen met zijn eigen tosti foodtruck. Leuk feitje: tosti’s worden in België croque-monsieur genoemd. Hij staat doordeweeks in Brussel met zijn foodtruck, maar in de weekenden op feesten en festivals. Die kunnen in België zijn maar ook over de grenzen. Zoals een foodtruck festival in Londen!

KLASSIEKE OF SPECIALE CROQUE-MONSIEUR?

Jean-Baptiste is een ervaren rot in het vak. Hij heeft zijn tosti kraam op wielen al meer dan 7 jaar! Hij weet dus hoe hij lekkere tosti’s moet maken. Jean-Baptiste maakt croque-monsieurs zo snel mogelijk en met de hoogste kwaliteit. Zo krijg je echt een ‘wow’ momentje krijgt tijdens de lunch. Keep On Toasting heeft klassieke tosti’s en speciale tosti’s die elke maand veranderen. De foodtruck maakt een vegetarische tosti’s met kaas, quinoa, courgette, en cashewnoten die perfect zijn voor vegetariërs. Erg lekker en gezond! Keep On Toasting verzorgt ook catering en het menu kun je zelf maken. Zo kan je ook vragen naar lekkere huisgemaakte toetjes!

De Keep On Toasting foodtruck is toegankelijk voor Frans-, Nederlands- en Engelstaligen. De perfecte foodtruck en cateraar voor in heel België dus! Met de tosti’s van Keep On Toasting word je bedrijfsfeest of festival pas écht een klapper!

Tosti Foodtruck
Boek Deze Food Truck