Project omschrijving

Kaas en Worst op Wielen

Kaas en Worst op Wielen serveert kaas en worst dus uit een blauwe Peugeot J7 van 1972. Van kaasplankje tot broodje worst. Maar ook warme kaaswafels en stevige stamppot. Ben je benieuwd naar de menukaart? Lees meer in de beschrijving hieronder!

Boek deze foodtruck

Het koppel achter Kaas en Worst op Wielen

Team Kaas en Worst op Wielen

Eigenaar Julien Spliet is van jongs af aan al fan van worst. Zoveel zelfs dat hij deze liefde heeft laten vereeuwigen in een tatoeage. Zijn partner Lotte Holtappels is ook fanatiek. Maar dan met betrekking tot kaas. Geen enkel koppel is beter gemaakt voor dit foodtruck concept. Spliet was de bedenker van de Haagse Harde. Hoewel men soms grappig doet over de naam, valt over de smaak niet te twisten. De Haagse worst heeft een anijs-achtig karakter door de toevoeging van venkel. Maar bij deze uitvinding stopt het niet. Worsten met jeneverbes en majoraan, of een met gin bijvoorbeeld. Spliet blijft experimenteren.

Kaas en worst combinaties

Plankje bij Kaas en Worst op Wielen

Kaas en worst spreekt voor zich zou je zeggen. Maar niets is minder waar bij deze truck. Op het menu hieronder zie je bijvoorbeeld dat Kaas en Worst op Wielen veel werkt met Japanse invloeden. Het gebruik van bonito en wasabi laten er geen twijfel over bestaan. Maar ook de gerechten zelf zijn vaak Japans. Verrijkt met een kaas dan wel worst. Neem bijvoorbeeld de okonomiyaki waar normaliter geen kaas aan te pas komt. Maar ze maken voor bij de borrel gerust ook huisgemaakte herfspaté. Op de markt is er zelfs kaasfondue om mee te nemen. Wat wil je nog meer?

MENU

Een greep uit de gerechten van Kaas en Worst op Wielen

KAAS en WORST

  • Plateau met Haagse ouwuh, brie, chorizo, fuet, augurkjes, mosterd en brood.
  • Gekruid buikspek op een stokbroodje met mierikswortelmayonaise.
  • Kaaswafel met koolsla, bosui, nori, sesam en wasabi.

JAPANS

  • Crêpe met kaas, bosui, mayonaise, okonomiyakisaus, nori, sesam en wasabi.
  • Stamppot met zeewiersalade, shiitake, daikon, edamame en yakitori spiesjes.
  • Varkensworst met 7-kruiden op een stokbroodje met koolsla, daikon, tonkatsu saus, bosui en bonito vlokken.

VOLG Go Celebrate