Project omschrijving

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, wil je pasta? Kom maar gauw! De Holy Pasta foodtruck is een wereldse wagen die speciaal voor jou de lekkerste pasta’s kan maken. Naast pasta’s kan deze Italiaanse foodtruck nog veel meer. Van kleine hapjes tot verse risotto! De foodtruck staat op grote foodtruck festivals, maar komt ook zeker naar kleinere evenementen zoals bedrijfsfeestjes en recepties! Ben je benieuwd wat Holy Pasta voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Creatieve Italiaanse Foodtruck

Lizz is de bedenkster van de Holy Pasta foodtruck. Voordat ze begon met haar Italiaanse foodtruck heeft ze gewerkt in de horeca en als manager bij een telecom bedrijf. Toen het telecom bedrijf failliet ging, besloot ze om voor zichzelf te beginnen. Sinds 2015 stopt Lizz al haar energie en creativiteit in de Holy Pasta foodtruck en met veel succes! De Italiaanse wagen is een bekende naam in de foodtruck wereld. Ze staan op veel gave festivals en gezellige feestjes. Lizz denkt altijd met je mee zodat als je haar foodtruck huurt, alles helemaal naar wens zal zijn!

Holy Pasta Lizz
Boek Deze Food Truck

Menu

Een greep uit het menu van deze Italiaanse foodtruck:

  • Verse pasta’s
  • Italiaanse hapjes
  • Heerlijke risotto
  • Italiaanse borrels
Boek Deze Food Truck

Hippe Blauwe Mercedes Foodtruck

Foodtruck Alt Text 1

De Holy Pasta foodtruck is een échte Italiaanse foodtruck. Lizz kan pasta’s maken, maar ook risotto’s, hapjes en Italiaanse borrels. Ze kunnen dus voor elk soort evenement Italiaanse catering verzorgen! Naast de lekkere Italiaanse gerechten krijg je ook een hele mooie Mercedes foodtruck voor op je feestje. De Mercedes is een lichtblauwe wagen met leuke accessoires zoals lampjes en een krijtbord. Dit zorgt voor nog meer sfeer op je evenement. Ook heeft Lizz een ‘Italiaanhangwagen’ die voorzien is van een grill, super leuk om naar te kijken terwijl je eten wordt gemaakt! Holy Pasta maakt de perfecte pasta voor in Nederland, Duitsland en België.

Boek Deze Food Truck