Project omschrijving

Woon jij in de omgeving van Apeldoorn of Uddel? In dat geval komt de foodtruck ‘Vitamien by Elien’ graag bij je voorrijden. Deze kleurige foodtruck zorg ervoor dat iedereen zijn vitamientjes binnen krijgt. Dat komt door de lekkerste verse sappen en smoothies die ze schenkt. Daarnaast maakt ze ook graag een fruitsalade of yoghurt toetje voor je voor extra vitamines. Of je nu graag sapjes drinkt, fruit eet óf dol bent op yoghurt: vitamines binnen krijgen is ineens niet zo moeilijk met Vitamien by Elien op je evenement!

De foodtruck van Elien

Dit is echt een frisse, vrolijke en gezonde foodtruck. Of ‘saptruck’, kunnen we ook wel zeggen. Vanuit een opgeknapte en omgebouwde Bedford camper, schenkt de eigenaresse Eline vitamines samen met haar vriendin Monique. Iemand met passie voor het vak en beschikbaar voor evenementen rondom Apeldoorn en het dorp Uddel. Daarvoor rijdt ze met liefde voor je rond om jou en de gasten te voorzien van eerlijke en gezonde sappen. Hiermee is de heerlijk vrolijke truck een aanwinst voor jouw feestje.

 

Over Vitamien by Elien

Overweeg je om Eline in te schakelen op jouw event? Dit zijn nog eens de reden waarom je voor haar moet kiezen:

Verse dranken, zoals:

  • Eerlijke smoothies.
  • En verse sapjes.
  • Ook fruitsalades.
  • Of yoghurt toetjes.

Capaciteit:

  • Wauw! Vitamien by Elien kan rond de 1000-1500 gasten per evenement serveren.

Weerbestendigheid:

  • Deze foodtruck functioneert het allerbeste tijdens zonnige omstandigheden.

Locatie:

  • Vitamien by Elien is beschikbaar voor mooie opdrachten binnen 100 kilometer rondom Apeldoorn/ Uddel.

Vitamien by Elien

Soms blijft het moeilijk om genoeg vitamientjes binnen te krijgen, vooral op een festival. Maar dat is voor Vitamien by Elien geen probleem. Dat komt omdat haar smoothies en juices zijn gemaakt van puur fruit, zonder enige toevoegingen of bewerkingen. Zo weet jij dat je vitamines binnen krijgt zonder gekkigheid. Daarnaast zijn de sappen vol van smaak en zeer gezond. Daardoor is deze foodtruck perfect voor een bruiloft, kinderfeestje of juist als tegenhanger op een festival waar veel alcohol wordt geschonken.

Sappen & smoothies

Wil je weten wat Eline allemaal schenkt op een feestje? Bijvoorbeeld watermeloen sap of frisse jonge kokosnoot. Of heb je zelf suggesties voor een drankje? Geef dit gerust van te voren aan. Zolang er vitamines in zitten, staat Vitamien by Elien ervoor open. In dat geval kan je bij de vrijblijvende offerte aangeven wat jouw voorkeur heeft. Hierdoor vinden we de perfecte match voor jouw feestje.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Vitamien-by-Elien-menu.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Vitamien-by-Elien-evenement.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Vitamien-by-Elien-smoothies.jpg”]

[/slideshow]