Project omschrijving

Kokeneteke

Vlaamse gezelligheid in een felgekleurde caravan foodtruck! Deze rollende keuken is helemaal in picknick style en schotelt de gerechten voor waar jij trek in hebt. Kokeneteke heeft namelijk wel een eigen menu, maar kan in principe alles op aanvraag klaarmaken. Wil jij deze twee gezellige Vlamingen als chefs op jouw bedrijfsfeest, huwelijk of een ander soort gelegenheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

KOKENETEKE: VAN ZANDTAARTJE NAAR HAUTE CUISINE

Als kind speelde de oprichter van deze foodtruck al “Kokeneteke”. Er komen nu geen zandtaartjes meer uit de oven, maar heerlijke pannenkoeken en burgers. Na afgestudeerd te zijn aan de hotelschool Oostende, werkte hij in diverse keukens in België en leerde hier de kneepjes van het vak. Eenmaal bekend geraakt met foodtrucks wilde hij niets anders meer dan koken vanuit een rollende keuken.

KokenetekeWINNING TEAM ACHTER HET FORNUIS

De foodtruck chef deelt de caravan samen met zijn vrouw Sandy. Waar hij zich vooral focust op het bereiden van het eten, is zij de gastvrouw. Een perfecte combinatie dus. Zowel de gasten als het eten krijgen voldoende aandacht. Dat merk je terug in de smaak van het eten en gezelligheid rondom de truck. Het is daarom de perfecte foodtruck voor elk soort evenement!

SLECHTS EEN BROODJE OF EEN VOLLEDIG MENU?

De keuze is reuze bij Kokeneteke. Uiteraard heeft deze foodtruck een aantal specials. Vooral de gourmet burgers vallen enorm in de smaak. Hiermee zijn ze elke keer weer een populaire foodtruck op foodtruck festivals. Daarnaast kan Kokeneteke ook volledige maaltijden verzorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke warme beenham met rozemarijn aardappeltjes en diverse koude groenten met champignonsaus en/of pepersaus?

FOODTRUCK MENU

Burgers

  • Kipburger
  • Baconburger
  • Spitsburger
  • Lamsburger
  • Vegetarische burger

Soep

Desserts

  • Gourmet burgers (kip, lam, veggie )
  • Zoetige en hartige pannenkoeken
  • Desserts

VOLG Go Celebrate