Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Goud Panini

Als je ooit in Hongarije of Roemenië op vakantie bent geweest heb je dit vast wel gegeten: langos! Nu kun je dit ook in Nederland verkrijgen, bij de Goud Panini foodtruck. Langos is een traditionele Hongaarse en Roemeense snack! Het is een heerlijk deeg dat knapperig wordt gefrituurd. Zoet of hartig naar keus. Eet lekkere langos met Nutella. Of klassieke hartige langos met crème fraîche en witte kaas. Zoek jij nog een wereldse foodtruck voor jouw festival? Boek dan Goud Panini!

Ondernemers Loredana en Marius komen zelf uit Roemenië en zijn dus echte langos experts. Ze wilden graag deze Hongaarse/Roemeense warme snack naar Nederland brengen. Daarom zijn ze hun langos foodtruck gestart. Veel mensen die ooit in Hongarije zijn geweest en daar deze lekkere snack hebben geproefd kunnen het nu ook in Nederland eten. Huur de langos foodtruck in voor jouw evenement! Laat jouw gasten genieten van deze lekkere snack. Volgens Marius is de foodtruck goud waard, vandaar de naam Goud Panini. En daar zijn wij het volledig mee eens!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • Hartige langos met zout
  • Langos met crème fraîche, witte kaas en knoflook
  • Langos met crème fraîche, witte kaas en zonder knoflook
  • Zoete langos met Nutella
Boek Deze Food Truck

LANGOS FOODTRUCK HUREN

Goud panini

Deze warme snack is ideaal voor allerlei gelegenheden. Hou jij een wintermarkt? Dan kunnen gasten zich opwarmen met lekkere langos. Hou jij juist een zomers bedrijfsfeest? Dan is langos ideaal als hartige hap! Dé snack om te eten op een leuk verjaardagsfeest of tijdens een poolparty! Je kunt nu Goud Panini huren en heerlijke langos eten. Dit Roemeense streetfood is geschikt om staand op te eten, zo uit het vuistje. Goud Panini komt uit De Rijp, Noord-Holland. Maar ze rijden tot 300 kilometer voor jouw evenement!

AUTHENTIEK LANGOS RECEPT

In Roemenië kun je op elk dorpsplein langos verkrijgen, gemaakt met het recept van de lokale oma. Loredana en Marius hebben dit recept zo goed mogelijk nagemaakt voor Goud Panini! Het is alsof je je in Roemenië bevindt. In Hongarije en Roemenië is het eten van langos vergelijkbaar met het eten van frietjes in Nederland. Het is een echte traditionele snack! Bij langos foodtruck Goud Panini kun je kiezen voor de hartige langos met zout, of extra toppings zoals crème fraîche en witte kaas. Ben jij een echte zoetekauw? Kies dan de langos met Nutella!

Kortom, huur Goud Panini en laat jouw gasten genieten van deze lekkere gefrituurde deegsnack. Met toppings naar keuze!

Goud panini
Boek Deze Food Truck