Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Funk-Food Foodtruck

Vis, vlees en funky groenten. Funk-Food heeft het allemaal. Met hun vintage Peugeot Foodtruck reizen Pim en Esther door het hele land om hun smaakvolle hapjes aan het publiek te laten proeven. Ze doen diverse foodtruck festivals aan, maar zijn uiteraard ook te boeken voor privéfeestjes en bedrijfsevents. Ben jij op zoek naar vlees en vis van de grill met een Oosters tintje? Lees dan verder! 

Foodtruck chef Pim staat al meer dan twintig jaar in de professionele keuken. Hij vond het op ten duur wel eens tijd om voor zichzelf te beginnen. Eerst dacht hij aan een eigen restaurant, maar het vrije foodtrucker leven sprak hem ook wel aan. Samen met zijn vrouw zette hij Funk-Food op. Ze specialiseren zich vooral in de Oosterse keuken. Maar van de Mexicaanse keuken zijn ze ook niet vies!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • ‘Funky duck’ rijsteflensje met Oosterse eend, taugé, sla, hoisin en gefrituurde uitjes.
  • Koudgerookte zalm met wasabi mayonaise, wasabi schuim, kruiden, truffelaardappel chips en yuzu gel.
  • Warmgerookte zalm op een broodje met coleslaw.
  • ‘El Mexicano’ broodje met pulled pork, tomatensalsa, chorizo, tortilla chips, jalapeno pepertje.
  • Australische bavette met pittige zwarte boontjes en groene curryschuim.
  • Speenbig van het spit.
  • Een gehele bbq.
  • Alles wat op de Big green egg kan.
Boek Deze Food Truck

LEKKER BAKKEN EN BRADEN OP EEN GREEN EGG BARBECUE

Funk-Food

20 jaar geleden belandde een green egg nog gewoon in de GFT bak. Nu is het een algemeen bekend fenomeen onder de foodies. De ei-vormige barbecue sluit helemaal aan bij de slow cooking movement waarbij goede smaak, genieten en gezelligheid centraal staan. Deze barbecue is een van de instrumenten van Funk Food waarop de vleeslapjes liggen te sudderen. Op aanvraag kunnen ze vanalles klaarmaken op de barbecue. Of het nu gaat om rund, kip, varken of lam. Ook is er een zalmroker voor hun klassieker: de gerookte zalm, die hun nummer 1 hit is op foodtruck festivals.

Boek Deze Food Truck