Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Espressionisme

Espressionisme zorgt voor een onvergetelijke koffie ervaring. Lees meer over de professionele barista’s en hun zelfontworpen koffie foodtruck!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Een greep uit de koffie expressies van Espressionisme:

 • Versgemalen koffie, van Ethiopië tot Colombia
  Espresso, Doppio, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato en Café au Lait
 • Koffie Kunst
  met mogelijkheden voor een persoonlijk latte art portret!
 • Koffie Cocktails
  bijvoorbeeld een iced popcorn frappé met Tia Maria, een coffee tonic met touch of orange, of een ‘Passionata’ met likeur 43.
 • Koffie Smoothies
 • Verse thee
Boek Deze Food Truck

Espressionisme op locatie

espressionisme

Espressionisme is trots op hun twee toffe koffie foodtrucks. De zelfontworpen CoffeeTruck onderscheidt zich van de veel voorkomende Piaggio’s en Volkswagen busjes. Met vorm en kleur wilden ze de foodtruck laten stralen van luxe en liefde. Met een kleine parasol aan elke kant van de wagen, vooral voor de zomerse dagen, wordt het al een stuk gezelliger. Eventueel kan je ervoor kiezen om op het LCD scherm een persoonlijke slideshow te laten afspelen. De twee rollende koffiekarren zijn volledig uitgerust en in een mum van tijd operationeel. Daarnaast zijn ze ook nog eens compact, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen staan.

Persoonlijk latte art portret

Latte art is een letterlijke (melk)kunst. De decoratieve patronen op cappuccino’s of caffè lattes zijn vooral om even van te genieten voordat je een slok neemt. Het lijkt misschien simpel, maar de schenktechnieken vergen een hoge kwaliteit van apparatuur, ingrediënten en optimale aandacht van de barista. Zijn de bonen te oud, of staat je espresso shot te lang stil. Is de melk niet goed gestoomd, of schenk je hem te snel in? Dan zullen de twee vloeistoffen zich mogelijk vermengen tot een lichtbruine brij. Wat de koffie kunst van Espressionisme daarom nog eens extra bijzonder maakt, is dat ze het niet laten bij de bekende bloemetjes en hartjes patronen. Vraag het maar aan Pharell Williams. Hij werd tijdens een G-Star RAW evenement verrast door een persoonlijk koffischuimportret.

Boek Deze Food Truck