Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Lekker! Wie houdt er nu niet van een goede pizza op zijn tijd? Wat je er eigenlijk ook oplegt, iedereen heeft wel een favoriet. Is het voor jou de Margarita of de Calzone? Of juist een pizza met Salami? De Pizzabus heeft voor iedereen wat wils. En niet alleen pizza’s, maar ook salades, antipasti en desserts worden bij je voorgereden. Kortom, de Pizza Bus is perfect voor een feestje of event.

Boek Deze Food Truck

Over de Pizzabus

Waarom De Pizzabus een goede match is voor jouw feestje? Bijvoorbeeld door de:

Producten / gerechten:

  • Bijvoorbeeld diverse pizza’s.
  • Maar ook piadine.
  • En antipasti.
  • Plus salades.
  • Én ook desserts.

Capaciteit:

  • Bovendien kunnen er zo’n 200 gerechten geserveerd worden per uur.

Weerbestendigheid:

  • Ook tegen regen is deze truck prima bestendig.
Boek Deze Food Truck

De bus van De Pizzabus

De Pizzabus is een pizza foodtruck met een echte, ingebouwde steenoven! Dat betekent verse Italiaanse pizza’s, gewoon voor de deur. Bovendien worden deze verse pizza’s bereid volgens origineel Napolitaans recept. Daarnaast wordt er ook nog eens zoveel mogelijk gebruikgemaakt van biologische ingrediënten en streekproducten. Oftewel: gezonde en authentieke pizza’s met een heerlijke smaak! Deze pizzabus is geschikt voor ieder soort evenement. Naast de pizza’s worden vanuit deze rollende keuken ook lekkere salades, antipasti en desserts geserveerd.

De Pizzabakker

De oprichter van De Pizzabus heeft veel ervaring in de horeca en partycatering. Zo heeft hij de kneepjes van het vak geleerd bij een van de beste pizzeria’s van Nederland. Deze ervaring gecombineerd met zijn gevoel voor service en passie voor eten brengt hij samen in deze foodtruck. Dat betekent niet zomaar een pizza, maar eentje die is bereidt met liefde en warme. Deze man is zeer ervaren in het bakken van de lekkerste pizza’s en weet hoe hij er een feestje van kan maken. Kortom, deze man en zijn pizza foodtruck wil je het eten laten verzorgen voor jouw event.

Boek Deze Food Truck