Project omschrijving

De Cocktail Caravan

Lekkere cocktails op locatie met de Cocktail Caravan! Ervaren cocktailshakers maken voor jou originele cocktails met flair. Kies een assortiment cocktails voor jouw evenement. En geef jouw feest een tropische sfeer met deze surfcaravan! Je kunt zelfs shotjes en slow juice bestellen bij de Cocktail Caravan. Genoeg keus aan ijskoude drankjes. Bovendien heeft de Cocktail Caravan een supertoffe uitstraling. De bar brengt iedereen in een gezellige sfeer.

Hoe kom je aan een Cocktail Caravan inclusief surfboard? Dat heeft het team van Cocktail Moves zelf laten bouwen! Ze begonnen in 2014 met hun cocktail catering. Daarna zijn ze in 2018 de Cocktail Caravan begonnen. De mobiele cocktailbar heeft een toffe zomerse uitstraling. Ze nemen het zonnetje mee naar jouw feest! Inclusief goed humeur van de bartender in een Peaky Blinders style outfit. Geniet van lekkere cocktails op locatie met een sfeervolle truck.

Mango cocktails

COCKTAILS OP LOCATIE

Het team van de Cocktail Caravan heeft al veel ervaring met zakelijke evenementen op grote schaal. Daarom zijn ze ook geschikt om te boeken voor grote kantoren en foodtruck festivals. Heb jij een iets kleiner evenement zoals een bruiloft? Dat kan ook! Ze komen gerust de cocktails shaken op locatie. In de Cocktail Caravan hebben ze vooral luxe cocktails. Maar ze passen het assortiment aan naar jouw wensen.

ORIGINELE COCKTAILS MAKEN

Bij de Cocktail Caravan kun je natuurlijk beroemde cocktail recepten uit de films, zoals de Manhattan proeven. Maar ze doen ook mee aan de nieuwste cocktail trends! Ze gebruiken oude recepten en maken dit tot een nieuw cocktail recept. Zo maken ze bijvoorbeeld mango passievrucht Mojito’s. Of speciale gin-tonics! Allemaal in de mobiele cocktailbar.

cocktails caravan

SPECIAALBIER OF SLOW JUICE

Naast alle cocktails biedt de Cocktail Caravan naar wens ook speciaalbier aan. En zelfs slow juice shots. Voor de mensen die iets minder fan van cocktails zijn, maar die toch van iets speciaals houden! Bovendien hebben ze ook virgin cocktails, zonder alcohol.

 

Cocktail Menu

  • Cocktails
  • Virgin cocktails
  • Gin-tonics
  • Luxe wijnen
  • Speciaalbier
  • Shotjes
  • Smoothies

VOLG THE Go Celebrate