Project omschrijving

In Nederland, België maar ook Suriname en Indonesië is de bitterbal een bekende snack voor bij de borrel. De vegetariërs onder ons hebben helaas nooit mogen meegenieten van deze smaakvolle borrelhap. Tegenwoordig is er echter ook een vegetarische variant beschikbaar: de Bieterbal! Chefkok Jonathan Karpathios ontwikkelde deze variant op basis van bietjes en op smaak gebracht met knoflook, ui, sinaasappel en een beetje kaas. Wil jij jouw vegetarische gasten iets lekkers aanbieden bij de borrel? Boek dan deze originele foodtruck op jouw event!

DE BIETERBAL DRAAGT BIJ AAN EEN BETERE WERELD

De Grieks- Nederlandse chef Jonathan Karpathios staat in de keuken met een belangrijke missie. Hij wil de wereld goed achterlaten voor zijn kinderen. Voor de samenstelling van zijn gerechten ging hij daarom op zoek naar lokale, eerlijke ingrediënten zonder kunstmatige ingrepen of toevoegingen. Omdat deze ingrediënten niet altijd even makkelijk te vinden zijn, besloot hij om dit zelf te gaan telen.

Echt Eten, zo noemt Jonathan de verse groenten uit eigen kas. Dagelijks serveert hij gasten in zijn restaurant met de seizoensgebonden groentjes. Dus ook bietjes!

De BieterbalDE BIETERBAL IS LEUK, VROLIJK EN MAAKT ER EEN FEESTJE VAN!

De Bieterbal is niet zomaar een vegetarische bitterbal. Deze originele snack vormt het gesprek van de dag en zorgt voor een vrolijk sfeertje. Aan de balletjes wordt een originele prikker toegevoegd om de identiteit van de biet in leven te houden. Een originele toevoeging dus op jouw evenement! Vegetarisch eten is hartstikke leuk! En lekker…

Dus ben je op zoek naar een vegetarische snack in de buurt van Haarlem? Overweeg dan eens om deze vrolijke truck te boeken. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en dan gaan wij ervoor zorgen dat er bieterballen op jouw event geserveerd worden!

FOODTRUCK MENU

Bieterballen: Vegetarische bitterbal (rode biet van binnen)

VOLG Go Celebrate