Project omschrijving

De Banaanhangwagen

Deze foodtruck is er speciaal voor alle fans van bananen! Want je kunt zo veel met dit stuk fruit, en het is ook nog eens gezond. De gerechten van de Banaanhangwagen zijn geïnspireerd door de Thaise keuken. Vanuit het tropische barretje op wielen serveren de chefs gerechtjes als gebakken banaan, bananen pancakes en bananenshakes. Een perfecte truck voor desserts of voor een lekker (gezond) tussendoortje!

De BanaanhangwagenDE BANAANHANGWAGEN BRENGT DE AZIATISCHE KEUKEN NAAR NEDERLAND

Na jarenlang in Thailand te hebben gewoond, besloten de foodtruckers op eigentijdse wijze de sfeer van Azië naar de lage landen te brengen. Die is in de eerste instantie laid-back, tropisch en vrolijk, net als de foodtruckers zelf. Die maken er een feestje van met hun kleurrijke Banaanhangwagen! De aanhanger was vroeger een mobile-home voor schapen. Nu is het een bonte open keuken die is versierd met diverse Aziatische elementen. Het is net alsof je weet even op vakantie bent.

JE MOEST EENS WETEN WAT JE ALLEMAAL VAN BANAAN KUNT MAKEN

De bananencake kennen we natuurlijk allemaal wel. Of de gebakken banaan, die ook veel in Zuid Amerika wordt gegeten. Maar wist je dat de schil ook multifunctioneel is? Bij de Banaanhangwagen worden al deze schillen hergebruikt. Zij maken er zelf compost van. Maar.. Je kunt de schil ook gebruiken tegen jeukende muggenbeten, splinters, kleine wondjes of om je schoenen te poetsen!

BanaanhangwagenKortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Of je nu op zoek bent naar een foodtruck met ijsjes, cake, of gefrituurd fruit, bij de Banaanhangwagen hebben ze ’t allemaal. Wil je weten wat de Banaanhangwagen voor jouw evenement kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wellicht staat deze vrolijke aanhanger dan binnenkort bij jou aan de voordeur.

FOODTRUCK MENU

  • Krokant gebakken banaan
  • Banana nutbread
  • Bananen shakes met kokosmelk, cashew- of pistachenoten
  • Bananen pops met witte of donkere chocolade en kokos
  • Banana pancakes met honing en kokos
  • Vers fruit

VOLG Go Celebrate