Project omschrijving

Crêppies

De toffe crepe food truck is echt een plaatje om te zien. De truckers achter het merk zijn twee zwagers en twee zussen die vijf jaar geleden het eerste idee van de verkoop van crêpes in Bulgarije hebben opgedaan. Nu een aantal jaar later brengen ze dit idee tot uitvoering in de vorm van een foodtruck met de bedrijfsnaam Crêppies.
Naast een team met ervaring in de horeca zijn ze een zeer professioneel, enthousiast en klantvriendelijke team. Vanzelfsprekend werken wij volgens de richtlijnen van de HACCP.

Boek deze foodtruck

Over deze crepe food truck

Producten / gerechten: Uiteraard worden de crepes van creppies ambachtelijk gebakken met zoveel mogelijk duurzame en biologische ingrediënten. (H)eerlijkheid en duurzaamheid staan bij hoog in het vaandel en dat proef je in de producten. Daarbij zijn de crepes voorzien van heerlijke verse toppings!
Capaciteit: 180 gerechten per uur.
Weerbestendigheid: Weer en wind bestendig en daarbij zeker te boeken voor zowel indoor als outdoor evenementen.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/foto-4.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/creppies-3.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/creppies-4.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/creppies-2.jpg”]
[/slideshow]

VOLG Go Celebrate