Project omschrijving

Crêpes Nomades

De Citroën HY, zoals de oorspronkelijk Franse benaming luidt, is een bestelbus van Citroën die tussen 1947 en 1982 werd gefabriceerd. De bus is een van de laatst geproduceerde HY bussen en dateert van januari 1982. Uit deze unieke foodtruck komen eveneens unieke wafels en crêpes. Van wafels op een stokje tot “crêpe compléte”. Op elk evenement zal ieder met z’n neus bovenop de creaties van Crêpes Nomades staan. Opgeleid crêpier Thierry Guérin garandeert crêpes die smaken zoals in Bretagne.

Boek deze foodtruck

Crêpes Nomades bakken bijzonder a la minute

De crêpes en wafels worden ‘a la minute’ gebakken en geserveerd. Sommige wafels zijn nog eens extra bijzonder, omdat ze met hun driehoekige vorm op een stokje leuker en makkelijker gegeten kunnen worden door kinderen. Crêpes Nomades raadt ze echter ook ten zeerste aan bij het volwassen publiek.

crêpes nomades

Pannenkoek of Crêpe?

Een crêpe niet gewoon een Franse pannenkoek. Ze zijn vooral extra dun en worden belegd met zowel zoete als hartige ingrediënten. Bij Crêpes Nomades hebben ze eenvoudige suiker crêpes en crêpes met nutella. Maar ook een heerlijke “crêpe compléte”, belegd met jambon de Paris, zalm, of geitenkaas met honing. Verder serveren ze ook vegetarische crêpes en lekkere Lolly Wafels. Wafels op een stokje eigenlijk. Hierbij kan je kiezen voor een laag poedersuiker of onderdompeling van chocolade.

Menu

Producten / Gerechten:

Een greep uit de Franse wafels en crêpes van Crêpes Nomades:

  • Suiker
  • Nutella
  • Jambon de Paris
  • Zalm
  • Geitenkaas

Daarnaast serveren ze ook Lolly Wafels, oftewel wafel op een stokje.
Met poedersuiker of gedipt in chocolade. Eventueel nog met slagroom.

Capaciteit:

Maximaal kunnen er ongeveer 150 mensen per evenement worden voorzien van een heerlijke lekkernij.

Beschikbaarheid:

Crêpes Nomades is prima bestand tegen neutrale weersomstandigheden en rijdt vanuit Gelderland naar evenementen binnen een straal van 60km

VOLG Go Celebrate