Project omschrijving

Car Paccio

Puur, smaak en gastvrijheid. Dat is waar de foodtruck Car Paccio van eigenaren Bart en Jenneke voor staat. Nadat ze beiden hun strepen in de horeca verdiend hebben wilden ze maar 1 ding: Een eigen bedrijf met een eigen product. Deze passie hebben ze volledig in de truck gestopt en dat merk je! Bij Car Paccio krijg je net dat beetje extra, maar vooral een ware beleving. Met vakmanschap, gastvrijheid, het onderscheidende concept en vooral hard werken willen zij zoveel mogelijk bezoekers van evenementen komen verblijden.

CAR PACCIO: DE OMGETOVERDE FRANSE BESTELBUS

De truck van Car Paccio is een echte klassieker. De 40 jaar oude Peugeot J7 heeft jarenlang als bestelbus in Frankrijk rond gereden. Nu is die geheel omgetoverd tot een culinaire keuken op wielen. Met de ingebouwde koelkasten en vriezers zijn alle producten gegarandeerd vers en kunnen ze live klaargemaakt worden op ieder event. Om deze foodtruck uit Wateringen (omgeving Den Haag) af te maken hebben ze gezorgd voor een van de beste snijmachines. Zo snijden ze niet alleen heerlijk vlees van de rund, maar snijden ze werkelijk álles waar je een lekkere carpaccio van kunt maken. Vlees, vis en vegetarisch!

Car PaccioDe foodtruck chefs van Car Paccio zijn heel nauwkeurig hun inkopen. Alles moet kloppen volgens het concept. De broodjes zijn handgemaakt, door Hand Gemaakt Brood uit Amsterdam. Het vlees wordt ingekocht bij De Vrije Koe in Haarlem. Hier hebben ze uitsluitend natuurlijk, biologisch en oersappig vlees! Wil je een lekker koekje bij de koffie? Dan krijg je bij Car Paccio lekkernijen voorgeschoteld van Koekela uit Rotterdam!

Boek deze foodtruck

FOODTRUCK MENU

  • Carpaccio van rosbief, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.
    Met: Truffelmayonaise / Balsamico / Salsa Verde.
  • Carpaccio van gerookte zalm, rucola, komkommer en bieslook.
    Met: Mierikswortelcrème / Balsamico / Salsa Verde.
  • Een proeverij van bovenstaande carpaccio’s.
    Bij de carpaccio’s worden Italiaanse flatbreads geserveerd. Een heerlijke toast boordevol smaak.

Boek deze foodtruck

VOLG Go Celebrate