Project omschrijving

Bus van Zus Lunch Foodtruck

Bus van Zus is een echte oldtimer waar menig mens jaloers op zal zijn. Vanuit deze Volkswagen T2, die overigens helemaal naar (huis)stijl kan worden aangepast, wordt werkelijk vanalles geserveerd. Kim Lindeman gaat graag op pad om de lekkerste panini’s uit haar prachtige bus te toveren. Daarnaast verzorgt zij naast veel verschillende belegde broodjes ook nog eens soepen, salades en diverse smoothies.

Boek deze foodtruck

Bus van Zus: belegde broodjes en borrelhapjes

Van smakelijke panini met eigentijdse twist tot verse soepjes of compleet picknickfeest. Bus van Zus staat voor pure en eerlijke lekkernijen. Kim zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Het geheime ingrediënt is variatie. Dubbel belegde burgerbroodjes. Borrelhapjes met diverse dips. Een trio van tosti’s of quesadilla’s met kip. Voor elke gelegenheid heeft Kim een passend gerecht. Proef en geniet!

Afwisseling van wafels tot workshop

Bus van Zus is geschikt voor elke gelegenheid. Van bruiloft tot bedrijfsevenement zijn er borrelopties te over. Maar behalve op locatie komt Kim ook voor workshops aan huis. Zo heeft Bus van Zus zowel op babyshowers als congressen gestaan. Voor openingsfeestjes verzorgt ze speciale ijsjes en ander zoets. Verder kan je je dorst lessen met de lekkerste limonades; gemaakt van verse bloedsinaasappel of limoen met munt. In 2016 ging Bus van Zus door naar de finale van de 24kitchen foodtruckawards. Hoewel ze er toen niet met de hoofdprijs vandoor ging, gaat ze het natuurlijk gewoon weer proberen. In de tussentijd kan je zelf bepalen of ze de beste is!

Menu

Producten / gerechten:

– Belegde broodjes, bagels, sandwiches, tosti’s, panini’s, quesadilla’s en crostini’s.
– Soepen, salades, gezonde- en borrelhapjes.
– Zoetigheden: yoghurt, smoothies, limonades.
– Mooie arrangementen.

Capaciteit:

Afhankelijk van de gekozen producten.

Beschikbaarheid:

Deze oldtimer staat zo voor je deur, bedrijf, festival of ander feest.
Waar ze kan komen, komt ze heen!

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

VOLG Go Celebrate