Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

BBQ Bazen – Barbecue Foodtruck

Een lust voor het oog en voor de maag. Bij BBQ Bazen vindt je de lekkerste stukken vlees en vis die worden bereid vanuit een omgebouwde citroen HY. Aan de trekhaak hangt een op hout gestookte, zelfgebouwde Oklahoma Smoker van 2,5 meter.  Een stijlvol geheel dat het heel goed doet op bedrijfsfeesten en bruiloften. Op zoek naar top BBQ catering voor op jouw evenement of feest? Overweeg dan eens deze leuke BBQ foodtruck uit Tilburg!

Boek Deze Food Truck

BBQ Bazen Menu

De BBQ Bazen staan bekend om hun lekkere hamburgers geserveerd op een spelt broodje met tomaten salsa, sla en keuze uit Parmezaanse kaas en BBQ-saus.

Maar er is meer! Zo kun je ook bij de BBQ Bazen terecht voor:

  • Lamsworstjes: met gegrilde courgette, zoetzure komkommer, koriander en Harissa mayonaise.
  • Varkensworstjes: met zuurkool, gefrituurde uitjes en mosterd mayonaise.
  • Kalfsworstje: met pompoenchutney en dragon mayonaise.
Boek Deze Food Truck

BBQ Bazen: De Beste Burgers Op Festivals En Evenementen

BBQ Bazen

Ooit hadden de BBQ bazen de droom om de beste burgers op festivals en evenementen te kunnen serveren. Dit is ze goed gelukt. De sappige burgers lopen als een trein! In de zomer doen zij een hoop festivals aan, maar ook op verschillende evenementen voor bedrijven en particulieren maken de heren de blits met hun truck.

Ook Voor Andere Stukjes Vlees En Vis

Inmiddels is het BBQ pakket behoorlijk uitgebreid. De BBQ bazen leggen maar al te graag een ander stukje vlees of vis op de grillplaat. De foodtruck kan zo’n 1000 man bedienen per dag. Dus een prima optie voor de wat grotere feesten en partijen! Ook voor de kleinere partijen staat deze foodtruck voor je klaar. Vanaf 30 personen kun je deze foodtruck reserveren. Lekker eten en een prachtig decorstuk. Wie wil dat nou niet?

Boek Deze Food Truck