Project omschrijving

Barista Bandits

Leuk zo’n Piaggio Ape, echt Italiaans! Het aroma komt je tegemoet als het kleine rode wagentje de tuin, de winkel, de garage of loods in komt rijden. Hij past overal tussendoor en heeft een leuk karakter. Inmiddels is de Piaggio niet meer alleen, en zijn er heel wat nieuwe wagentjes toegevoegd aan het wagenpark van de Barista Bandits. Sinds 2014 zijn de uitgegroeid tot een hit in Nederland, België en Duitsland met hun lekkere dranken.

Barista Bandits: meer dan alleen maar koffie

Het Italiaanse woord barista staat voor meer dan alleen maar koffie inschenken. De gastheren en vrouwen van Barista Bandits zijn dan ook gespecialiseerd op het gebied van allerlei soorten dranken. Naast koffie en thee worden er namelijk ook diverse wijnen, frisdranken, cocktails, gin & tonics en smoothies geschonken.
Barista Bandits
Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar échte hospitality professionals achter de bar? Overweeg dan eens om de Barista Bandits uit te nodigen! Deze mensen weten wat gastheerschap inhoudt en doen geen concessies op kwaliteit. Laat je verwennen met de lekkerste drankjes vanuit een originele bar of speelse Piaggio Ape mobiel.

 

Drie verschillende wagentjes

Is de Piaggio net is te groot? Of heb je een voorkeur voor een ander type bar? Geen probleem! Bij Barista Bandits kun je kiezen uit drie verschillende barren. Daarnaast kun je ook gewoon alleen een barista huren. Die komt dan achter elke gewenste bar jouw gasten van drankjes voorzien.
Barista Bandits  Barista Bandits  Barista Bandits

Boek deze foodtruck

Menu

  • Koffiebar op locatie: topkwaliteit koffie die wordt klaargemaakt door professionele barista’s
  • Barista op locatie: huur een professionele barista in om gasten van lekkere drankjes te voorzien
  • Wijnbar op locatie: keuze uit een assortiment van ruim 300  wijnen uit Zuid-Afrika, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje én Oostenrijk.
  • Smoothies: gemaakt van vers biologisch fruit.
  • Dranken catering: bier, fris en wijn vanuit een van die leuke barren!
  • Gin & Tonic: gemaakt met Fevertree Premium Tonic en epectaculaire Gin uit de Mediterranen (Brons winnaar van de NY International Spirits Competition).

VOLG Go Celebrate