Kroniek van koffiemolen tot bistro bus

Peugeot foodtruck voor je eerstvolgende evenement

Ruim 200 jaar geleden begon de geschiedenis van Peugeot. Maar in die tijd maakte ze enkel koffiemolens en het stalen ros. De combinatie van karren en keukens was dus al in ontwikkeling. De trend zette zich voort en vandaag de dag ontwerpt Peugeot haar eigen lijn foodtrucks: Le Bistrot du Lion. De voertuigen van vroeger bieden echter verzet tegen deze strakke, nieuwe uitstraling. Nieuwsgierig geworden naar deze Oldtimers? Hieronder hebben we alvast een paar Peugeots voor je op een rijtje gezet. Van oudmodische Amerikaanse diner tot klassieke kar met progressieve gerechten. Laat je inspireren door het aanbod en lees meer over deze prachtige Peugeots.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Peugeot foodtruck met jaren vijftig gevoel

Dolly's Peugeot Foodtruck

Dolly’s rijdt rond in een mintgroene Peugeot J7. Deze variant was verkrijgbaar in verschillende versies. Zoals bijvoorbeeld deze minibus met voorwielaandrijving. Maar de productie werd na 15 jaar stopgezet; van 1965 tot 1980. Dolly’s neemt je echter verder terug in de tijd met haar diner uit de jaren vijftig. Ook toen werden trucks al ingezet voor het verzorgen van maaltijden. De eerste diners waren vaak omgebouwde woonwagens met warme broodjes bijvoorbeeld. Deze lunch wagens hadden dus alles aan boord voor burgers, frietjes, koffie en milkshakes. De grondbeginselen van menig Amerikaanse diner. Dolly’s laat deze nostalgie overkomen met cocktails van roomijs en wortelbier, dikke stapels pannenkoeken, heerlijke hash browns en forse meatloaf. Geïnteresserd in deze Peugeot foodtruck? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Peugeot foodtruck met Pekingeend

Ook Funk Food heeft een Peugeot J7 omgetoverd. De Peugeot Foodtruck heeft nu niet alleen een Oosters tintje, maar beschikt ook over een Big Green Egg. Verrassende gerechten als varken van het spit en pannenkoekjes met Pekingeend. Aandacht voor presentatie staat hierbij voorop. Dat geld overigens ook voor de Peugeot foodtruck. Niet alleen kleurrijke verlichting, maar ook zitzakken en warme, harige kleden erbij. De geur van gerookte zalm komt je tegemoet terwijl je zit te wachten. Of ging je toch voor de El Mexicano met chorizo erop? Funk Food regelt voor jouw een persoonlijk minifestival met gezelligheid. Zo is er voor de kids een tafel om lekker te tekenen. Maar mogen ze ook hun eigen pizzaatjes beleggen. Geïnteresserd in deze Peugeot foodtruck? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Funk Food Peugeot Foodtruck

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan