Het is tijd voor een van de lekkerste categorieën uit de foodtruckwereld: taco’s. Bij een taco foodtruck gaan de gedachten eigenlijk direct uit naar Mexico, waar deze goedgevulde lekkernijen uit het vuistje worden gegeten. Hieronder leggen we je uit met welke prachtige producten onze foodtruckers deze taco’s weten te vullen. En dat is zeker niet mis!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Geen Mexicaan die zich aan deze taco foodtrucks ergert

De ergernis van veel Mexicanen blijft toch wel dat de meeste mensen bij een taco alleen denken aan een schelp gevuld met gehakt en sla. Ondanks het feit dat dit beeld ook echt wel klopt, zijn er natuurlijk veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Om hiervan een goed voorbeeld te geven, is er onder andere de foodtruck van Taco’s Los Amigos. Zij maken overheerlijke taco’s gevuld met pulled pork of pittige zachte chorizo. Daarnaast serveren ze burrito’s met chili con carne of chicken fajita. Ongeëvenaarde variatie die de smaakpapillen doet dansen!

Naast Taco’s los Amigos is er ook de unieke wagen van Wrap ‘n Rolling. Deze truck vult hun taco’s en wraps met heerlijke, verse ingrediënten als pompoen, framboos en geitenkaas. Deze verrassende keuze wordt altijd erg goed ontvangen bij festivalbezoekers en andere feestgangers. En ook wij zijn er helemaal dol op.

Wil je liever meerdere kleine hapjes? Dan laten we je graag kennismaken met de wagen van Dos Chicas. Met een prachtige lijst aan verse hapjes laten ze jouw bezoekers proeven van het beste dat Zuid-Amerika te bieden heeft. Hierbij valt te denken aan empanada’s, taco’s, enchilada’s en Jerk Chicken. De lijst gaat nog wel even door, maar geloof ons als we zeggen dat je met deze foodtruck een hoop variatie binnenhaalt. Een echt Mexicaans festijn.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Verschillende maten, soorten en kleuren

Naast de verschillende ingrediënten kunnen taco’s ook in veel kleuren voorkomen. Afhankelijk van het soort mais dat gebruikt wordt, kun je namelijk onder andere witte, gele, rode of zelfs blauwe taco’s tegenkomen. De taco’s worden bovendien meestal bereid met salsa’s die rood of groen gekruid zijn. Wat je bij de taco foodtrucks daarnaast vaak ziet, is dat er naast taco’s ook andere Mexicaanse gerechten worden geserveerd. Zo zijn er bijvoorbeeld burrito’s, tortilla’s en enchilada’s. Zoals we hierboven hebben laten zien is dat bij onze foodtrucks ook het geval. Met deze gerechten is de Mexicaanse keuken op jouw evenement of feest helemaal compleet, over de aankleding nog niet gesproken. Wat wil je nog meer?

Taco Foodtruck

De Zuid-Amerikaanse keuken is dus erg gevarieerd en de bovengenoemde foodtrucks maken de keuze zeker niet makkelijk. Gelukkig geven ze wel een compleet beeld van de keuzes die je kunt maken om jouw evenement of feest een mooi Zuid-Amerikaans karakter te geven. Kies smakelijk!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan