Project omschrijving

Wrap ’n Rolling

Wrap ’n Rolling is een taco en wrap foodtruck waar je terecht kunt voor puur, gezond en snel streetfood. Deze gezellige truck is niet alleen een feestje voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Alleen al aan het uiterlijk van de truck zorgt voor een gezellige sfeer.

Wrap ’n Rolling: gezonde foodtruck met drie kernwaarden

De foodtruck heeft drie kernwaarden die in hun werkzaamheden doorschemeren:

  • Puur: Door seizoensgebonden en verse producten te gebruiken hebben de gerechten van Wrap ‘n’ Rolling een volle smaak. Hierdoor zijn er geen toegevoegde suikers en smaakstoffen nodig.
  • Snel: De truck verzorgt snelle en gemakkelijke hapjes, die lekker uit de hand te eten zijn. Daarom zijn ze ideaal voor ieder moment van de dag.
  • Gezond: Dagelijks worden de wraps met veel passie vers bereid. En daarvoor gebruiken ze volkoren speltmeel. Want dat is gezond en heel lekker.

Deze foodtruck uit Amsterdam is gestart uit een passie voor ondernemen, maar ook uit de liefde voor festivals, koken, mensen en voor de stad Amsterdam. Al deze dingen zorgen samen voor een gegarandeerd feestje!

Huur Wrap ’n Rolling zonder personeel

Je kunt deze foodtruck ook gewoon zonder personeel huren. De oude Citroën doet het goed op beurzen, braderieën, bedrijfsfeestjes maar ook op particuliere gelegenheden als verjaardagsfeestjes, tuinfeestjes en dergelijke. Lees vooral even de onderstaande details om na te gaan of dit de geschikte foodtruck is voor jou.

wrap 'n rollingBijzonderheden

De foodtruck heeft een stroomaansluiting van 5 kWh nodig om te kunnen draaien. Verder kunnen er nog extra uitbreidingen gehuurd worden. Denk hierbij aan een contactgrill, twee extra tafelmodel koelkasten en een tafelmodel vriezer.

Informatie over de keuken

De foodtruck beschikt over een opzet saladette, saladiere, tafelmodel koelkast, bain-marie (2x) en een grillplaat.

Afmetingen

De Wrap ’n Rolling truck is 4,30 meter lang, 2 meter breed en 2,30 meter hoog.

Boek deze foodtruck

Over Wrap ’n Rolling

Producten / gerechten:

Overheelijke taco’s en wraps. Denk aan heerlijke ingrediënten zoals pompoen, bresaola, framboos en geitenkaas. De vulling is altijd vers, seizoensafhankelijk en vol smaak. Wraps ‘n’ Rolling selecteert de ingrediënten nauwkeurig . Er wordt altijd voor gezorgd dat ze niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens gezond.

Capaciteit:

De truck voorziet tot 800 personen per dag van de lekkerste wraps met gezonde vulling. Omdat de wraps makkelijk uit de hand te eten zijn, is het een ideale foodtruck voor evenementen waar veel gasten aanwezig zijn.

Beschikbaarheid:
Je kunt deze truck inzetten voor zowel in- als outdoor evenementen.

Boek deze foodtruck

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/wrapsnrolling4.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/wrapsnrolling-3.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/wrapsnrolling-2.jpg”]

[/slideshow]

VOLG Go Celebrate