Foodtruck Groningen

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Groningen en omgeving.

Dé plek om een foodtruck in Groningen te huren

Ben je op zoek naar een leuke foodtruck? Op deze ‘Foodtruck Groningen’ pagina laten we het beste zien uit ons Groningse assortiment. In de hoofdstad van het Noorden staan namelijk een heel aantal van onze rollende keukens geparkeerd. Op deze pagina kun je zo’n foodtruck huren. Twijfel je over de grote, de keuken of de locatie? Geef het gerust aan ons door, wij zorgen dat we de beste match voor je vinden. Bij de vrijblijvende offerte aanvraag, kan je alle vragen doorgeven. Daarna komen wij zo snel mogelijk bij je terug om een leuke truck te regelen die aan jouw wensen voldoet.

fruit foodtruck

Maak een Keuze uit ruim 500 foodtrucks!

Bij Go Celebrate zijn we continu op zoek naar de beste, leukste en meest smaakvolle foodtrucks in de Benelux. De ene ziet er nog gekker uit dan de andere. Een ding is bij al onze trucks hetzelfde: de chefs zijn gek op hun eigen gerechten en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de smaken. Hieronder staat onze verzameling foodtrucks uit Groningen voor je op een rijtje. Zit hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem gerust contact met ons op. Met ruim 500 foodtrucks en vele cateraars uit Groningen in ons assortiment kunnen wij altijd wel een leuk alternatief voor je vinden! Er zijn veel trucks die met liefde naar Groningen rijden.

Levendige street food cultuur

Foodtrucks doen het heel goed in Groningen. Ook schieten hier de food festivals als paddenstoelen uit de grond. Uiteraard komen de bekende Nederlandse foodtruck festivals als Rrrrollend en Lepeltje Lepeltje ook langs Groningen. Daarnaast organiseert Groningen sinds 2014 het Multi Culinair Festival, waar zo’n 25 foodtrucks drie dagen lang hapjes bereiden uit alle windstreken. Ook wordt er tijdens dit evenement de Nederlandse editie van de European Street Food Awards gehouden. Bezoekers mogen hier kiezen welke foodtruck naar de finale mag in Berlijn.

foodstock festival

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

crepes foodtruck

Foodtrucks voor bedrijfsfeesten, verjaardagen & Bruiloften!

Onze foodtrucks zijn leuk, gezellig en kunnen naar de locatie komen waar je ze wilt hebben. Heb je een bedrijfsfeestverjaardagsfeest of bruiloft? Geen probleem. We rijden de wagen zo bij jou voor op de oprit. Dat maakt het heel toegankelijk maar vooral ook leuk! In deze ‘Foodtruck Groningen’ categorie vind je de beste truck bij jou in de buurt. Foodtrucks zijn niet alleen leuk als alternatief of maaltijd catering. Je kunt er ook gewoon een langs laten komen voor bij de koffie of na het diner. We hebben hiervoor een heel aantal vrolijke dessert foodtrucks in ons assortiment.

Bespaar tijd en een hoop stress!

Misschien zie jij door de bomen het bos niet meer. Is dat het geval? Dan helpen we je graag om op basis van jouw smaak en voorkeuren een gepaste foodtruck uit Groningen te regelen. We kennen onze trucks door en door en weten zeker dat er een goede match tussen zit voor jullie datum en budget. 

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck festivals

Enkele van onze klanten in Groningen en omgeving

building services logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.