Project omschrijving

Begeman’s Retro Food

Heb jij wel iets met vintage? Bij deze foodtruck uit Zuidbroek (Groningen) wordt alles geserveerd in retro stijl. Neem even een stapje terug in de tijd. Geniet van oud Hollandse stroopwafels, ambachtelijke Exota limonade en steekijs. Begeman’s Retro Food serveert deze vintage zoetigheden vanuit een oude bakfiets uit 1940. Alles is helemaal af! Heel leuk voor een themafeestje!

Boek deze foodtruck

Begeman’s Retro Food: een retro belevenis

Of het nu gaat om een trouwfeest, een bedrijfsfeest of een tuinfeest, Begeman’s Retro Food komt graag even langsfietsen. De antieke bakfiets is mobiel en past overal tussen. Het personeel is stijlvol aangekleed wat helemaal pas bij de retro sfeer. Ze komen graag bij jou langs om heel wat lekkers te serveren als dessert, tussendoortje of hapje voor bij de borrel of koffie.

Authentieke producten

Oer-Hollandse Exota Limonade

Ooit wel eens gehoord van Exota limonade? Dit limonademerk was in jaren 50 marktleider op het gebied van limonadegazeuses in Nederland. In 1969 ging het merk failliet door een buzz die werd verspreid door een consumentenprogramma op de VARA. In maart 2015 werd het merk opnieuw gelanceerd door ondernemers uit Veghel. Deze oer-Hollandse frisdrank is nu dus ook weer beschikbaar bij Begeman’s Retro food. Een product met een mooi verhaal!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Steekijs. Wie wordt er niet blij van?

Nog zo’n mooie lekkernij van vroeger. Het ijs wordt in dit geval niet uit een bak gelepeld, maar gestoken van een ijsrol en uitgeserveerd tussen twee wafels. Het steekijs beleefde zijn gloriejaren in de jaren ’50. Bij Begeman’s Retro Food is het steekijs weer helemaal terug!

Begeman's Retro FoodHollandse warme wafels

Toeristen komen speciaal naar Nederland om de echte stroopwafels te komen proeven. Ook ligt deze Hollandse delicatesse al in supermarkten over de hele wereld. Bij Begeman’s Retro Food komen ze warm vanaf het ijzer. Op deze manier zijn ze nog een beetje zacht maar wel met de perfecte structuur!

Menu

Haal de jaren vijftig naar jouw evenement toe! Bij Begeman’s Retro Food

  • Steekijs
  • Warme Stroopwafels
  • Oude Limonademerk Exota
  • Cocktails ook mogelijk

Boek deze foodtruck