Project omschrijving

Green Café

Het Green café is een écht veelzijdige foodtruck. Deze foodtruck uit Groningen maakt alles op maat speciaal voor jouw feest. De omgebouwde multifunctionele paardenwagen kan alles koken wat jij wilt; vanuit de foodtruck of als buffet onder onze overkapping. De truck kan ook worden omgebouwd tot podium, klein theater en worden gebruikt als activiteiten centrum voor kinderen. Hij past zich dus helemaal aan aan jouw wensen. Je kunt er een podium mee bouwen, hij wordt gebruikt als theater en schminck truck voor kinderen maar bovenal kan hij dienen als keuken op elke gewenste plek.

 

green cafe foodtruckGreen Café: gezond eten voor ieder event

Het Green café verzorgt eten voor personeelsfeesten, het slaan van een eerste paal, maar ook voor een gezellig personeelsfeest kan je bij ze terecht. Kortom, overal waar de buiken gevuld dienen te worden kan Green café helpen. De mensen achter deze foodtruck vinden dat koken magie is, waarbij je mensen een goed gevoel kunt geven door ze lekker en gezond eten te geven. Ze werken daarom met pure ingrediënten, vers en kleurrijk met smaken uit de hele wereld. Dus ook een genot voor het oog.

Een écht goede foodtruck passend bij jouw event

Wij doen er alles aan om de perfecte foodtruck te regelen voor jouw feest. Ook als er haast bij zit, hebben we snel de perfecte foodtruck voor jou gevonden. Als je bij ons een aanvraag doet, bellen we je dezelfde dag nog terug. Vanaf doen wij er alles aan om de beste voor jou uit te kiezen. Ook als je meerdere foodtrucks op een festival wilt hebben, kunnen wij dat gewoon regelen. Heb je dieetwensen? Geen probleem, dan houden we daar gewoon rekening mee. Zo durven we met zekerheid te zeggen dat we altijd een foodtruck kunnen aanbieden die jouw verwachtingen overtreft. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

VOLG Go Celebrate