Catering Groningen

Kies uit het grootste aanbod cateraars in Groningen en omgeving.

"Er gaat niets boven catering in groningen"

Ben je op zoek naar de beste Groningse cateraar? In dat geval ben je aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van een perfecte match op het gebied van allerlei soorten keukens. Wil je bijvoorbeeld een speciaal etentje organiseren met vrienden en familie die nét even anders is dan anders? Of ben jij degene die het volgende bedrijfsevenement mag organiseren om de onderneming op de kaart te zetten? In alle gevallen gaan wij voor je rennen om de juiste Cateraar in Groningen voor jou te vinden. Heb je vragen, twijfels of ideeën, geef ze gerust door bij de vrijblijvende offerte aanvraag. Geloof ons, wij hebben elke vraag over catering al eens eerder gehad.

catering evenement aan tafel

Van BBQ cateraar tot Italiaanse cateraar in Groningen

  • Een chef aan huis in Groningen
  • Een BBQ foodtruck huren in de achtertuin
  • Een volledig 5-gangen diner in de bedrijfsruimte.

Niets is te gek. Ben je op zoek naar lekker Mexicaans eten met smaak en pit? Of juist naar een ‘altijd goed’ Italiaan die pizza’s bij je komt bakken? Of wil je liever iemand die koffie en thee verzorgt, een lunch cateraar in Groningen? Of je nu voor 200 man aan de slag moet of voor 10 man. Wij helpen je om van jouw evenement een succes te maken. Geloof ons, iedereen zal je op de dag zelf complimenten geven over het eten en de organisatie. Go Celebrate denkt met je mee over de hoeveelheid eten, de porties, maar ook over de stroomvoorziening bijvoorbeeld. Van chef tot locatie, alles wordt in overleg met jou geregeld. Je hoeft je wensen maar door te geven!

chefs die perfect passen bij uw evenement

Van de Waddenzee tot de Martini toren tot de grens aan buurland Duitsland. Deze Groningse catering categorie voorziet in alle behoeften. Bovendien organiseren onze koks en chefs uit Groningen met liefde een vlekkeloos evenement voor je. Hoe fijn is het als het eten uit handen wordt genomen en jij je daar geen zorgen over hoeft te maken? Of je nu wilt gaan voor een klassieke maaltijd met aardappels en boerenkool, een delicaat diner met allerlei hoogstaande hapjes of een BBQ catering. Liggen de datum en locatie van jouw evenement al vast? Dan zorgen wij ervoor dat we een geschikte cateraar uit Groningen voor je vinden, zonder dat jij iedereen hoeft af te bellen en afzonderlijke offertes hoeft op te vragen. Wij kennen de chefs persoonlijk en weten waarschijnlijk al snel met wie je een goede samenwerking aan kunt gaan. Succes gegarandeerd!

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

catering hapje

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante cateraars voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de cateraars op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van de gerechten in te boeten.

Kwaliteit gegarandeerd

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo worden onze chefs, onze foodtrucks uit Groningen & cateraars bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

catering chef

Enkele van onze klanten in Groningen en omgeving

sns logo
etos logo
nts logo
engie logo
post nl logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.