Het lekkerste uit het Noorden

Ben je op zoek naar een Groningse cateraar? In dat geval ben je op het juiste adres. Wij voorzien je graag van een perfecte match op het gebied van allerlei soorten keukens. Wil je bijvoorbeeld een speciaal etentje organiseren met vrienden en familie die nét even anders is dan anders? Of ben jij degene die het volgende bedrijfs evenement mag organiseren om de onderneming op de kaart te zetten? In alle gevallen gaan wij voor je rennen om de juiste ‘Catering Groningen’-match voor jou te vinden. Heb je vragen, twijfels of ideeën, geef ze gerust door bij de vrijblijvende offerte aanvraag. Geloof ons, wij hebben elke vraag over catering al eens eerder gehad.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Alles wat je kunt bedenken

Catering Groningen - Go Celebrate

Een chef aan huis, een BBQ foodtruck huren in de achtertuin of een volledig 5-gangen diner in de bedrijfsruimte. Niets is te gek. Ben je op zoek naar lekker Mexicaans eten met smaak en pit? Of juist naar een ‘altijd goed’ Italiaan die pizza’s bij je komt bakken of wil je liever iemand die koffie en thee verzorgt, met een lunch erbij? Of je nu voor 200 man aan de slag moet of voor 10 man. Wij helpen je om jouw event een succes te maken. Geloof ons, iedereen zal je op de dag zelf complimenten geven over het eten en de organisatie. Go Celebrate denkt met je mee over de hoeveelheid eten, de porties, maar ook over de stroomvoorziening bijvoorbeeld. Van chef tot locatie, alles wordt in overleg met jou geregeld. Je hoeft je wensen maar door te geven!

Perfecte maaltijden op maat

Van de Waddenzee tot de Martinitoren tot de grens aan buurland Duitsland. Deze ‘catering Groningen’ categorie voorziet in alle behoeften. Bovendien organiseren onze koks en chefs met liefde een vlekkeloos evenement voor je. Hoe fijn is het als het eten uit handen wordt genomen en jij je daar geen zorgen over hoeft te maken? Of je nu wilt gaan voor een klassieke maaltijd met aardappels en boerenkool of voor een delicaat diner met allerlei hoogstaande hapjes. Liggen de datum en locatie van jouw evenement al vast? Dan zorgen wij ervoor dat we een geschikte cateraar voor je vinden, zonder dat jij iedereen hoeft af te bellen en afzonderlijke offertes hoeft op te vragen. Wij kennen de chefs persoonlijk en weten waarschijnlijk al snel met wie je een goede samenwerking aan kunt gaan. Succes gegarandeerd!

Catering Groningen - Go Celebrate

Catering Groningen en omstreken

Wil je graag een Groningse cateraar huren, maar heb je geen zin om overal en nergens een offerte op te vragen en deze met elkaar te vergelijken? In dat geval maken wij het makkelijk voor je. Geef je wensen door; het aantal mensen op je feestje, het type keuken waar je graag van wilt smullen, de gelegenheid, etc. Daarna bellen wij je zo snel mogelijk terug om alles nog eens met je door te nemen. Zo weten we zeker dat overal aan is gedacht. Daarna doen we je een aantal voorstellen voor de juiste match van jouw event. Of het nu een festival is, een intiem feestje of een volledig bedrijfsevenement. De beste professionals in Groningen staan te popelen om voor je aan de slag te gaan en jouw event een succes te maken!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan