De Mogelijkheden Van Een Halal Foodtruck

Ben je op zoek naar een halal food truck of wil je weten wat een halal food truck precies is? Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat voedsel aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen om te mogen nuttigen. Zo horen de dieren met respect behandeld te zijn in hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en er worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en prima mogelijk om vanuit een halal food truck eten aan te bieden!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Daily Lunch Bus

Daily Lunch Halal Foodtruck

Heerlijke vers gemaakte soepen, lekkere sandwiches en met hun eigen ‘Morrocan wrap’ verblijden zij doordeweeks vele hardwerkende mensen. De Daily Lunch Bus maakt zijn naam meer dan waar. Wil je een heerlijke (halal) lunch? Dan is de Daily Lunch Bus ideaal.

De ‘Wurger’ van Oscar Foodtruck

De Oscar Foodtruck heeft een zelfbedachte burger waar het broodje wordt vervangen door vegan wafels: de ‘wurger’. Het beslag wordt gemaakt van butternut met chiazaad, havermelk, speltbloem, kokosolie en een smaakvolle kruidenmix met tijm en rozemarijn. Wat er tussen de wafels komt kies jij: rund-, kip-, paddenstoelen-, linzenburgers en diverse verse toppings. Een halal, vegetarische of vleesmaaltijd, voor iedereen is er een wurger!

Oscar Foodtruck

Een friet foodtruck huren?

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan