Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Daily Lunch Bus

De Daily Lunch Bus doet z’n naam meer dan waar. Wil je gewoon goed lunchen? Dan is deze foodtruck ideaal. Met heerlijke versgemaakte soepen, lekkere sandwiches en hun eigen specialiteit de Marroccan wrap verblijden zij vele hardwerkende mensen doordeweeks. In hun rondrijdende de bus komen zij tussen 10 en 14 uur bij verschillende bedrijven langs. Ook zijn ze gewoon te huren voor jouw event. Wil je er dus zeker van zijn dat je een heerlijke (halal) lunch krijgt? Dan is de Daily Lunch Bus ideaal. Ben je benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • Marrocan wrap
  • Verschillende soepen
  • Sandwiches
  • Zoetigheden
Boek Deze Food Truck

De Marroccan wrap van de Daily Lunch Bus

Daily Lunch Bus

Deze Marrocan wrap is niet zomaar een wrap die je vaak tegenkomt. Het is een heerlijk hartige wrap waar alle toppings kunnen die je maar wilt. Of je voor de kleintjes nu aardbeidjes en slagroom wilt, of zelf liever voor een gezonde variant gaat met wat sla en groente? Met deze lekkernij is het allemaal mogelijk. Verder gaan zij verspilling tegen. Op het moment dat ze veel paprika over hebben, zal er de volgende dag een heerlijke salade met paprika op het menu staan.

Goede sfeer

Ook voor een goede sfeer kan je bij de dames achter deze foodtruck terecht. Zo passen zij zich helemaal aan aan jouw wensen. Wil je graag een winterwonderland thema? Dan zorgen zij dat hun foodtruck er gezellig, knus en winters uitziet. Wil je juist een bedrijfsfeest geven en hou je het liever formeel? Ook daar kan de Daily Lunch Bus feilloos op aansluiten. Hoe dan ook nemen zij altijd hun gezelligheid met zich mee! Op die manier zorgen zij voor goed eten en een onvergetelijke ervaring.

Daily lunch Bus
Boek Deze Food Truck