Project omschrijving

Bries Saucies

Bries Saucies is een BBQ Foodtruck met broodjes braadworst voor zowel de Benelux als daarbuiten. Als mobiele barbecue cateraar regelt Bries bijzondere BBQ catering aan huis. Met zowel haute dogs als een broodje steakpartij wordt je evenement zo nog feestelijker!

Boek deze foodtruck

bries sauciesBRIES SAUCIES BBQ CATERING

De werkwijze van Bries wordt zeer gewaardeerd. Van nette uitstraling tot smaakvolle ervaring. Het aanbieden van halal hotdogs kon eveneens op sympathie rekenen. Maar Bries Saucies serveert deze niet alleen om op complimenten te vissen. Integendeel. Ze verzorgen graag heerlijke gerechten met een gezonde portie humor. Kijk bijvoorbeeld niet vreemd op als op de Facebook een tenenkrommende kom cornflakes met knakworst voorbij komt.

HAUTE DOGS EN HUISGEMAAKTE SAUZEN

Of je worst lust of salchicha’s wil, Bries bezorgt ze op broodjes bij je thuis! Bovendien heeft hij voor de liefhebber ook beenham, burgers en een soepje erbij. Verder zijn andere opties natuurlijk bespreekbaar. Omdat Bries niet afhankelijk is van elektra, is het zelfs mogelijk om een barbecue op te zetten in het bos! Na het eten van de hamburgers en hotdogs kan je dorst lessen met een kopje koffie of thee. Ook al staat Bries er maar een klein anderhalf uur. Je kan sowieso naar hartenlust smullen.

Lijkt dit je wel wat? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en wie weet staat Bries Saucies dan binnenkort bij jou voor de deur!

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Bries Saucies.

 • 100% rundvlees hamburgers.
 • (halal) haute hotdogs:
  – Zuurkoolmayonaise met groene chilipeper en komkommer.
  – Pindasaus met taugé, kroepoek, sambal en gebakken uitjes.
  – Curry met gedroogde zeewier, erwten en ui.
 • Broodje steakpartij met kaas en ui.
 • Gelderse saucijs.
 • Wildworst met zoetzure saus.
 • Zelfgemaakte kippensoep.

VOLG Go Celebrate