Project omschrijving

Koffiat

Ben jij op zoek naar een hippe en mobiele koffiebar? In dat geval is de Koffiat dé aanwinst voor jouw evenement. Zoals de naam suggereert, komt er koffie uit deze rode Fiat. Aan deze foodtruck uit Rotterdam zitten veel bijzondere elementen, maar het meest bijzondere is de ingebouwde, rode vintage Vibiemme espressomachine. Hierdoor ademt de Koffiat stijl, gezelligheid en nostalgie. Daarnaast biedt hij ook nog eens ongelofelijk lekkere espresso.

Precies, koffie uit een Fiat

Met zijn kleine formaat past de Koffiat door de meeste deuren en in bijna alle goederenliften. Hierdoor is de Fiat bijzonder geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. De Koffiat rijdt makkelijk bij jouw event locatie naar binnen. Daarnaast kan de bar worden verhuurd inclusief kundige barista(s). Maar als je het aandurft mag je ook zelf achter de espressomachine gaan staan. Deze kleine rode fiat is rechtstreeks uit de jaren ’70 weggereden, compleet met een bagagedrager vol koffers en een reservewiel.

Een goed bakkie pleur

Geen festival of evenement is compleet zonder een lekkere, verse bak koffie. Of op zijn Rotterdams gezegd een bakkie pleur. De Koffiat komt graag voorrijden bij bruiloften, markten of festivals. Naast een verdomd lekkere espresso uit de klassieke Vibiemme espressomachine, schenkt de Fiat ook cappuccino en thee.

Hiernaast kan het aanbod uiteraard naar wens worden uitgebreid met andere happen en dranken. Om deze reden is het de perfecte koffie foodtruck voor een feestje waar goede dranken en toffe auto’s worden gewaardeerd.

Over de Koffiat

Waarom is dit dé koffietruck voor jouw evenement?

Dranken:

  • Ten eerste omdat ze Espresso uit een klassieke machine schenken, waardoor je dubbel zoveel sfeer krijgt. Daarnaast maken ze ook Cappuccino en thee voor je klaar.

Capaciteit:

  • Ten tweede, omdat de kleine Koffiat een behoorlijke capaciteit heeft van wel 200 kopjes koffie per uur. Een racer is het.

Weerbestendigheid:

  • Als derde, omdat de rode fiat bij alle soorten, Nederlands, weer voor komt rijden. De oude Fiat kan zeker tegen een stootje en zal niet last-minute afzeggen.

Locatie:

Wauw! Vanuit Rotterdam toert deze truck door Nederland, België én Duitsland.

Familie Koffiat

Na een carrière in horeca en hospitality besloot Steven Evegroen (29) in 2014 een spannende sprong in het diepe te wagen en voor zichzelf te beginnen, en met succes! Inmiddels heeft zijn ‘Event Motor Company’ in opdracht verschillende Foodtruck concepten ontworpen, maar ook een aantal mooie eigen concepten neergezet. De Koffiat komt van de familie ‘eigen concepten’ van Steven.

 

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/eventmotorcompany-foodtruck.png”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/eventmotorcompany-logo.jpg”]

[/slideshow]

Kortom, vraag een vrijblijvende offerte aan om de Koffiat op jouw evenement te ontvangen. Daarnaast kan je ook verder lezen over foodtrucks. Wil je bijvoorbeeld meer leren over foodtruck vergunningen op een evenement? Of ben je zelf wel eens benieuwd hoe een duur het is om een foodtruck te starten? Wij geven je graag een berg toffe artikelen en blogs door.

 

VOLG Go Celebrate