Renault foodtruck voor je eerstvolgende evenement

Altijd al in een toffe Estafette willen zitten? Benieuwd hoe zo’n stoere Renault er van dichtbij uitziet? Goed nieuws! Hier hebben we wel een aantal foodtrucks voor! Alle grandioze Dacia modellen staan onder andere voor je klaar. Van rijdende koffiebar tot mobiele broodzaak. Laat je inspireren door het aanbod, of boek direct

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Robuuste Renault foodtruck met geroosterde bonen

Roast Beans Renault foodtruck

Deze Estafette was er nogal aan toe toen ze hem vonden. Hoewel de blauwe lak nog niet was versleten, had de bus een behoorlijke opknapbeurt nodig. Het interieur is helemaal strakgetrokken. Zowel met een nieuwe houten vloer als alle benodigdheden om koffieapparatuur op kwijt te kunnen. Inmiddels gaat de kar in dezelfde kleur als de bonen gekleed. De koffieliefhebbers van Roast Beans kiezen voor koffie uit Nederland met Italiaanse kwaliteit. Maar daarnaast serveren ze ook verschillende soorten thee, sappen en “oma’s limonade”. Op zomerse dagen vind je zelfs ijskoffie in de truck. Bovendien kiezen ze voor zoveel mogelijk biologische producten en is alles van deksel tot servet afbreekbaar.

Renault foodtruck omgebouwd tot friet Estafette El Bollo

Deze Renault Estafette food truck uit 1971 rijdt zo bij je voor. Het assortiment bestaat onder andere uit friet, wraps en pittige broodjes. Bijvoorbeeld door een topping van Portugese worst of Spaanse serranoham. Het menu wordt regelmatig aangepast en kan bovendien worden aangevuld met bijpassende snacks. Zowel voor kleine als grote trek is er genoeg te kiezen. El Bollo betekent bovendien ‘bolletje’. Ons kennende, willen we dat natuurlijk wel. Niet alle broodjes hebben echter een Spaanse variant. Maar met hotdogs, burgers, beenham en ander beleg mag je niet klagen. Hoewel ze vaak te zien zijn op vaste standplaatsen is El Bollo erg flexibel. Deze blikvanger staat namelijk zowel op parkeerplaatsen als besloten plekken prachtig.

El Bollo Renault foodtruck

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan