Project omschrijving

Zoet & Zopie

Zoet & Zopie is voor groot én klein een groot feest. Zo kunnen de kinderen zelf limonade tappen bij deze foodtruck. Daarnaast hebben ze de lekkerste verse wafels en suikerspinnen. Dit kan allemaal in fijne kinderporties worden gemaakt. Ook heeft deze foodtruck een speciaal kinderluik waar alle kinderen zelf kunnen afrekenen of bijvoorbeeld hun suikerspin kunnen halen. Met deze foodtruck wordt het gegarandeerd ook voor de kinderen een groot feest!

Boek deze foodtruck

Zoet & Zopie houdt van kinderen

Zoet & ZopieDe dame achter deze foodtruck heeft al jarenlange ervaring binnen de kinderbranche. Dat is ook duidelijk te zien aan deze foodtruck. Zo hebben ze een limonadekabouter waar de kids zelf hun limonade kunnen tappen, worden er kinderporties gebruikt en is het verder allemaal lekker simpel. Geen poespas maar gewoon gezellig met z’n alle genieten terwijl de kinderen fijn met elkaar spelen. In de tussentijd kunnen de ouders gewoon genieten van een kop koffie en om eerlijk te zijn, is het helemaal niet erg om zelf ook lekker een wafel op een stokje te nemen.

Waarom Go Celebrate?

Zoet & zopieAls je graag een feest wilt geven om nooit te vergeten, zit je hier goed! Met allerlei soorten foodtrucks zit er altijd een perfecte voor jou bij. Zo bellen we binnen 2 uur na jouw aanvraag altijd even op om naar jouw wensen en specificaties te kijken. Vanaf daar kun jij rustig achterover zitten (of je bezig houden met een van de andere taken op je to-do list) want de ideale foodtruck wordt voor je geregeld. Zit er haast bij? Geen probleem, we denken graag met je mee!

Menu

  • Suikerspin
  • Wafels (op een stokje)
  • Verschillende soorten limonade
  • Koffie & Thee

 

 

VOLG Go Celebrate