Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Willy’s Chicken Special – een foodtruck met kip

Dit is een grote foodtruck, met een groot menu, voor grote trek. Hierdoor is Willy’s Chicken Special de perfecte match voor grote evenementen of markten. Waarschijnlijk raadt je het al, maar deze food truck brengt allerlei gerechten voor je mee met: kip! Denk hierbij aan kipgerechten in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld gebakken, gefrituurd of op een broodje, maar ook gerookte, pittig óf zoete kip. Proef zeker ook de befaamde ‘kippeling’ een keer. Kortom, Willy’s Chicken Special heeft voor iedereen wat wils.

Boek Deze Food Truck

Over

Wat kan je zoal eten bij Willy?

Producten / gerechten:

  • Denk aan Kipsate.
  • Of Fried Chicken (Kippeling) in biologische kokosolie gefrituurd.
  • Of een Broodje kip shoarma.
  • Ook een Pita Gyros.
  • Daarnaast een Smoked Chicken sandwich.
  • En een Pita Spicy Chicken.
  • Of toch Pincho’s.

Daarnaast worden alle gerechten geserveerd met salade en de homemade sauzen knoflook of cocktail. In de zomer serveert Willy’s Chicken Special verse smoothies en in de winter vind je er soep als extraatje bij.

Capaciteit:

  • De truck heeft een capaciteit van 150 personen per uur. Noem dat maar een behoorlijke food truck! Daarom is een bedrijfsevenement is of festival is voor Willy geen probleem.
Boek Deze Food Truck

De chef & eigenaresse

Bij deze food truck vermelden we graag nog even wie de eigenaar is en wie er voor je komt bakken. Zoals de naam al doet vermoeden, is Willy (Wilma) de chef achter de Chicken Special. Deze Hollandse dame heeft een passie voor koken en heeft zelfs haar eigen Youtube kanaal ‘proef de verandering‘. Hierdoor weet je zeker dat je met Willy’s Chicken Special een gepassioneerde kok naar je evenement toe haalt. Haar producten zijn van kwaliteit, haar hart zit op de juiste plaats en je weet door Willy 100% zeker dat niemand met trek naar huis gaat.

Kip keer tien

Deze food truck met kipgerechten heeft een heel duidelijk menu. De specialiteit van Willy’s Chicken Special is overduidelijk kip, maar ze heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld kipsaté, een broodje kipshoarma, een pita gyros of een smoked chicken sandwich. Maar Willy gaat nog verder en neemt ook een soepje voor je mee in de winter of een smoothie voor in de zomer. Heb je grote of kleine trek? In dat geval zit er sowieso iets voor je bij. Kortom, je hebt hier een ontzettend diverse foodtruck te pakken die je kunt huren.

Een professionele wagen

Wanneer het om kip gaat, zijn er natuurlijk wel een aantal vereisten waaraan een food truck moet voldoen. Waarschijnlijk gaat er bij een ieder wel door het hoofd: “gaat het goed met kip uit een food truck”? Maak je geen zorgen, want dit gevoelige etenswaar is bij Willy’s Chicken Special zeker in goede handen. De professionele wagen heeft namelijk alles wat een goede keuken ook heeft. Hygiëne is een groot goed en eigenlijk zou je deze wagen een rijdende keuken kunnen noemen.

Proef de verandering

Wil je tenslotte meer zien van Willy en haar kookervaring? In dat geval geven we je graag een voorproefje van wat voor eten je kunt verwachten op jouw evenement of festival. Misschien steek je er nog wel iets van op of wie weet begint het bij jou in je buik al te knorren.

Boek Deze Food Truck